Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ντόρα: Ο κ. Καμμένος δεν καταλαβαίνει τι λέει. Ο κ. Τσίπρας που τον έχει υπουργό δεν καταλαβαίνει τι γίνεται; Βλάπτει τη χώρα ο κ. Καμμένος αλλά την ευθύνη την έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα μπακογιαννη σκαι

Βολές κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσαν μέσω του ΣΚΑΪ βουλευτές της ΝΔ στον απόηχο του «αδειάσματος» από το Μαξίμου, και άλλα προβεβλημένα κυβερνητικά στελέχη, του εναλλακτικού σχεδίου του για τη διευθέτηση των σχέσεων με την ΠΓΔΜ. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης «ο κ. Καμμένος είναι ακόμα υπουργός του κ. Τσίπρα... αν ο κ. Τσίπρας δεν καλλιεργεί κλίμα φαιδρότητας, τουλάχιστον το ανέχεται».

«Τίθεται θέμα σοβαρότητας στο εξωτερικό και έχει ευθύνη ο πρωθυπουργός. Θλίβομαι ως Έλλην πολίτης… τους ενώνει ο λαϊκισμός και μια πολιτική αισθητική»  τόνισε. 

«Ο κύριος Καμμένος ξεφτιλίζει τη χώρα» σχολίασε από την πλευρά της η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη τονίζοντας ότι  έπρεπε ο κύριος Τσίπρας να τον είχε αποπέμψει. ''Ο κ. Καμμένος δεν καταλαβαίνει τι λέει. Ο κ. Τσίπρας που τον έχει υπουργό δεν καταλαβαίνει τι γίνεται; Βλάπτει τη χώρα ο κ. Καμμένος αλλά την ευθύνη την έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός που θα έπρεπε να τον έχει αποπέμψει ήδη.'' 

«Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτόν τον τόπο;» διερωτήθηκε νωρίτερα μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Όταν θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας και ασφάλειας τα συναρτάς με το δικό σου πολιτικό μέλλον μπορεί να διολισθήσεις σε ένα θεσμικό άτοπο» τόνισε από πλευράς του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, βάλλοντας κατά του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ.

«Ο Πάνος Καμμένος κάνει ζημιά στην κυβέρνηση αλλά και στην εθνική προσπάθεια για τη διπλωματική αναβάθμιση της χώρας, για να ξαναστήσουμε μια χώρα με υγιή διοίκηση και έναν παραγωγικό ιστό που θα κρατάει τα παιδιά μας εδώ και δεν θα περιπέσει η πατρίδα μας σε δημογραφικό μαρασμό» τόνισε στον ραδιοσταθμό 24/7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου