Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ανδρέας Λοβέρδος για Ευρωεκλογές 2024: Οι στόχοι μας δεν επιτεύχθηκαν, αλλά οι Δημοκράτες συνεχίζουν - Oι 21 αντιπρόσωποι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να κάνουν ό,τι καλύτερο για την Ευρώπη


Ο πρόεδρος των Δημοκρατών, κος. Λοβέρδος, είπε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει την πορεία του, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Ο κος. Λοβέρδος, αφού ευχαρίστησε όσους ψήφισαν το κόμμα στις ευρωεκλογές αλλά και τα στελέχη, τόνισε:


«Oι προσδοκίες μας ήταν προφανώς μεγαλύτερες, οι στόχοι μας ήταν πολύ μεγαλύτεροι και δεν επιτεύχθηκαν. Ο περιορισμένος χρόνος, οι 2,5 μήνες που είχαμε να τρέξουμε, δεν έφτασαν για να φτάσουμε σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Από την άλλη, η αποχή ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε σε αυτούς που ήθελαν να στείλουν μήνυμα να το στείλουν με θετική ψήφο στους Δημοκράτες». Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχήθηκε «οι 21 Έλληνες, Ελληνίδες αντιπρόσωποι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να κάνουν ό,τι μπορούν καλύτερο για την Ευρώπη, για την Ελλάδα. Τους ζητώ να συγκροτήσουν την εθνική ομάδα, την εθνική Ελλάδος, για να υπερασπιστούν την πρόοδο της Ευρώπης, αλλά και τα αδιαπραγμάτευτα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής».


«Είμαι εδώ, παραμένουμε, οι Δημοκράτες έχουμε πολλές φιλοδοξίες, πολλά πράγματα να κάνουμε. Οι λόγοι για τους οποίους ιδρυθήκαμε δεν εξέλιπαν, συνεχίζουν», κατέληξε ο κος. Ανδρέας Λοβέρδος, Πρώην Υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου