Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογείται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της: Είχα βιώσει την αποτυχημένη προσπάθεια. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ. Το βιώνεις ως μία πολύ μεγάλη απώλεια και επειδή πονάει όλο αυτό, από ένα σημείο και μετά λες Ας το αφήσω. Ήταν κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου. Ήταν κεφάλαιο που είχε κλείσει


Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογείται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της: Είχα βιώσει την αποτυχημένη προσπάθεια. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ. Το βιώνεις ως μία πολύ μεγάλη απώλεια και επειδή πονάει όλο αυτό, από ένα σημείο και μετά λες Ας το αφήσω. Ήταν κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου. Ήταν κεφάλαιο που είχε κλείσει


Λίγο πριν μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε την εκπομπή "Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη ώστε να ξεδιπλώσει τα συναισθήματά της για την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής της.


ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ & Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩ ΜΑΤΣΑ


"Αυτό που χαρακτηρίζει τη ζωή μου, τα τελευταία χρόνια, είναι η ανατροπή. Και οι ανατροπές στη ζωή μου έρχονται, αλλά και οι ευκαιρίες, και το θέμα είναι να είσαι πολύ προετοιμασμένος να τις αρπάξεις γιατί πολλές φορές μπορεί να περνάνε από μπροστά μας πράγματα και είτε από φόβο είτε επειδή μας έχουν μάθει κάπως και εμείς να μην τολμάμε” δήλωσε αρχικά η πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.


Μάλιστα, μιλώντας για τον σύζυγό της σήμερα, Μίνω Μάτσα, ανέφερε: "Ναι ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή! Και τουλάχιστον μέχρι τώρα... έχει πάει καλά. [...] Και εγώ ήμουν από αυτούς που είχαν γνωρίσει πρώτα το έργο του. Και μου άρεσε πάρα πολύ πάντα η μουσική του και τα τραγούδια του. Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη ώστε να του πω συγχαρητήρια, πως τον θαυμάζω και τι ωραία δουλειά που κάνει. Βέβαια εκείνος δεν ήξερε καν ποια είμαι εγώ... Γύρισε και με ρώτησε με τι ασχολούμαι...”.


Ο ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ & Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Για τον πρόσφατο γάμο της στις Σπέτσες, με ελάχιστους καλεσμένους, η Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε: "Εμείς αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα και να μην περιμένουμε. Άρα να κάνουμε έναν πάρα πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα πως μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερο έτσι. Τελικά αυτοί οι πολύ λίγοι άνθρωποι που ήταν κοντά μας ήταν άνθρωποι που πραγματικά μας αγαπούν και τους αγαπάμε. Ένιωσαν μαζί μας ότι αυτό ήταν ένα γεγονός που είχε ένα συμβολισμό και μια αξία ιδιαίτερη”.


Σχετικά με τη μητρότητα και τελικά την εγκυμοσύνη της σημείωσε: "Θέλω να μοιραστώ λίγο από τη δική μου εμπειρία. Ξέρω πάρα πολλές γυναίκες που το σκέφτονται, που θα ήθελαν πάρα πολύ να βιώσουν τη μητρότητα, που μπορεί να έχουν κάποιους λόγους που τους αποτρέπουν είτε αντικειμενικούς είτε υποκειμενικούς. Γι' αυτό είπα πως είναι ωραίο να καταφέρνεις να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θέλεις. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αυτή και ουσιαστικά ήταν ένα κεφάλαιο που είχα αισθανθεί ότι έχει κλείσει. Αν μια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα πρέπει να το επιδιώξει. Η επιστήμη βοηθά πάρα πολύ. Πρέπει να ενημερωθεί και να το προσπαθήσει. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχει πιθανότητα να έχει επιτυχία. Αισθάνομαι ευλογημένη που συμβαίνει κάτι που είχα βγάλει ακόμα και ως πιθανότητα από το μυαλό μου. Εύχομαι να πάει μέχρι τέλους καλά”.


"ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ”


Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως στο παρελθόν έχει κάνει αποτυχημένες προσπάθειες να γίνει μαμά.


"Είχα βιώσει την αποτυχημένη προσπάθεια. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ. Το βιώνεις ως μία πολύ μεγάλη απώλεια και επειδή πονάει όλο αυτό, από ένα σημείο και μετά λες 'Ας το αφήσω. Δεν είναι γραφτό μου να γίνει κάτι τέτοιο'” δήλωσε, ενώ σχολιάζοντας τον παράγοντα της ηλικίας μέσα στην προσπάθεια αυτή τόνισε: "Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μανάδες σε νεότερη ηλικία. Αλλά πλέον η αλήθεια είναι πως έχουμε τη δυνατότητα, την προοπτική και την επιλογή να το κάνουμε σε μία μεγαλύτερη ηλικία. Βεβαίως υπάρχουν όρια και μπαίνει μέσα το θέμα της βιοηθικής και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη φιλοσοφική διάσταση του θέματος”.


Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΝ 7Ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


"Το να μιλήσω για την εγκυμοσύνη θα το έκανα, προφανώς είναι κάτι που δεν κρύβεται. Αλλά από εκεί και πέρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν θέλαμε να δώσουμε, όμως οι συνάδελφοι σου με ανακαλύπτουν! Θα είναι αγοράκι και κοριτσάκι, με το καλό” αποκάλυψε η ίδια, τονίζοντας παράλληλα: "Σε προσωπικό επίπεδο το φετινό καλοκαίρι είναι μια περίοδος προετοιμασίας που πρέπει να παρακολουθώ και να προσέχω πολύ. Ανυπομονώ να έρθει αυτή η ώρα που σου ξαναλέω την είχα βγάλει από το μυαλό μου. Είναι μαγικό, το βρίσκω συγκλονιστικό ότι ευλογήθηκα να το ζήσω. Ελπίζω ότι θα πάει καλά μέχρι τέλους και όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα να μπορέσει να νιώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου