Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Στην Πάτρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 η Ντόρα Μπακογιάννη για τα 50 χρόνια της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Η Νέα Δημοκρατία κλείνει στις 4 Οκτωβρίου 50 χρόνια ζωής και με την αφορμή αυτή θα πραγματοποιηθεί επετειακή πολιτική εκδήλωση και στην Πάτρα την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 στο χώρο του ξενοδοχείου My Way με κεντρική ομιλήτρια την Ντόρα Μπακογιάννη.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Δόμνα - Μαρία Μιχαηλίδου: 50 χρόνια Ν.Δ.! Ξεχώρισε το Άρθρο της Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων και Πρώην Υπουργού στο Ένθετο της «Καθημερινής»


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι απόψεις που εκφράστηκαν για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, στο κυριακάτικο γαλάζιο επετειακό ένθετο της «Καθημερινής».


Αξιοπρόσεκτο είναι ότι μεταξύ των ιστορικών στελεχών του κόμματος, στο ένθετο φιλοξενήθηκε και το άρθρο της Δόμνας - Μαρία Μιχαηλίδου, Βουλευτού Εκλογ. Περιφ. Α’ Πειραιώς & Νήσων και Πρώην Υπουργού, για τον Καραμανλισμό.


Μάλιστα, διαβάζοντας κανείς το κείμενο της πρώην υπουργού καταλαβαίνει πώς και σε ποιο βαθμό έχει επηρεάσει μια νεότερη γενιά η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο πως η Δόμνα Μιχαηλίδου ήταν η μοναδική εκπρόσωπος της νέας γενιάς Βουλευτών που έβαλαν την υπογραφή τους στο ένθετο.


Αναλυτικά το όλον κείμενο:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

'Αννα Διαμαντοπούλου: Στις 6 Οκτωβρίου επιλέγουμε τον επόμενο πρωθυπουργό -Τα τρία διακυβεύματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγης


Τρία είναι τα διακυβεύματα που προκύπτουν από την εκλογή νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την υποψήφια για την προεδρία του κόμματος κα. Άννα Διαμαντόπουλου. Όπως αναφέρει σε άρθρο της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ενόψει τον εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πρώτο και σημαντικότερων όλων είναι ότι «με την ψήφο μας δεν επιλέγουμε απλά αρχηγό κόμματος, ούτε καν αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επιλέγουμε τον επόμενο πρωθυπουργό, δηλαδή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που έχει όραμα και σχέδιο για την Ελλάδα του σήμερα. Και βεβαίως τις δυνατότητες να πάρει και να κρατήσει το τιμόνι της χώρας στα χέρια του».

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Άννα Διαμαντοπούλου από Θεσσαλονίκη: Μπορώ να οδηγήσω το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη θέση στις επόμενες εθνικές εκλογές - Είναι η ώρα του ΠΑΣΟΚ, γιατί μπορούμε να το κάνουμε


Την πεποίθηση ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να το οδηγήσει να είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές, εξέφρασε η υποψήφια πρόεδρος, Αννα Διαμαντοπούλου, κατά την ομιλία της στην Θεσσαλονίκη. «Κατεβαίνω σε αυτή την ωραία εκλογική διαδικασία πιστεύοντας ότι μπορώ την επόμενη μέρα να οδηγήσω το ΠΑΣΟΚ, ώστε να γίνει μια μεγάλη, ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν έχει προσφέρει στη χώρα. Και πιστεύω ότι μπορώ στις επόμενες εθνικές εκλογές να οδηγήσω το κόμμα μας, ώστε να είναι πρώτο κόμμα. Και όταν ρωτάνε τι θα κάνετε στις εκλογές, απαντώ θα ρωτήσετε τότε τους άλλους, γιατί πρώτοι θα είμαστε εμείς και ο επόμενος πρωθυπουργός, η επόμενη πρωθυπουργός, θα είναι σοσιαλδημοκράτης», είπε η κ. Διαμαντοπούλου.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Νήσος Σάσων: Το αλβανικό νησί φάντασμα ετοιμάζεται να γίνει... καταφύγιο κροίσων - Τα μεγάλα πλάνα της Ιβάνκα Τραμπ στο Ιόνιο και την Αδριατική


Το αρχαιοελληνικό νησάκι Σάσων, πλέον αλβανικό Σαζάν, προετοιμάζεται για ολική μεταμόρφωση από την κα. Ιβάνκα Τραμπ


Το αλβανικό νησί, που κάποτε ήταν στρατιωτική βάση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ετοιμάζεται για ολικό «lifting» αφού ο Τζάρεντ Κούσνερ και η Ιβάνκα Τραμπ αποκάλυψαν τα σχέδια τους για την ανανέωση της άγριας ομορφιάς του.

Ντόρα Μπακογιάννη: Την Πέμπτη η ενημέρωση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις Η.Π.Α.


Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη.