Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Δανία: Κάντε σεξ γιατί χανόμαστε! Ταξιδιωτικό γραφείο καταπολεμά την υπογεννητικότητα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δανία

Δανία: Κάντε σεξ γιατί χανόμαστε! Ταξιδιωτικό γραφείο καταπολεμά την υπογεννητικότητα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί στις χώρες του δυτικού κόσμου η υπογεννητικότητα, ενώ κάθε τόσο παρουσιάζονται νέα στοιχεία που δείχνουν ότι η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δραματική.
Πολλά κράτη προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με επιδόματα και μέτρα στήριξης για το νέο ζευγάρι, αλλά καμία κυβέρνηση δεν σκέφτηκε μέχρι τώρα να κάνει αυτό που έκανε ένα ταξιδιωτικό γραφείο της Δανίας

Η βορειοευρωπαϊκή αυτή χώρα ταλανίζεται επίσης από την υπογεννητικότητα και αυτό ώθησε τους υπευθύνους του τουριστικού να οργανώσουν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό: «Κάντε sex γιατί χανόμαστε»!
Πιο συγκεκριμένα, το ταξιδιωτικό γραφείο Spies Travel, που είναι το δανέζικο παράρτημα του τουριστικού κολοσσού Thomas Cook, με αφορμή το γεγονός ότι το ποσοστό γεννήσεων στη χώρα βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 27 ετών, ξεκίνησε μια καμπάνια που καλεί τους Δανούς να πάνε διακοπές, να κάνουν σεξ και να συλλάβουν ένα ή και… περισσότερα παιδιά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι Δανοί κάνουν κατά 46% περισσότερο σεξ στις διακοπές, ενώ συλλαμβάνονται κατά 10% περισσότερα μωρά την περίοδο αυτή της χαλάρωσης.
Το διαφημιστικό βίντεο του πρακτορείου διαρκεί δύο λεπτά και ξεκινά δείχνοντας εγκαταλελειμμένες παιδικές χαρές και λυπημένους συνταξιούχους. Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα ζευγάρι στο Παρίσι να φιλιέται στον Πύργο του Άιφελ, να χορεύει στο Μουλέν Ρουζ και να ψωνίζει σέξι εσώρουχα στις μπουτίκ της πόλης….
«Η Έμμα είναι Δανή», ακούγεται στο βίντεο, «αλλά παρόλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δανία, δημιουργήθηκε στο Παρίσι. Ακριβώς εδώ, σ’αυτό το δωμάτιο ξενοδοχείου».
«Σας κάνουμε δώρο το ταξίδι», λέει το πρακτορείο, «στην τελική, βοηθάμε και το μέλλον της δουλειάς μας»!
Η εταιρία λοιπόν, προσφέρει ειδική «έκπτωση ωορρηξίας» στις γυναίκες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό και τους κλείνει το ταξίδι, ακριβώς στη γονιμότερη περίοδο. Αυτές από την πλευρά τους θα πρέπει – στην περίπτωση που όλα πάνε καλά – να προσκομίσουν τις φωτογραφίες του θετικού τεστ εγκυμοσύνης και ένα ημερολόγιο, ώστε να κερδίσουν ακόμα περισσότερα δώρα (μεταξύ αυτών και οι πάνες τριών ετών και οικογενειακό πακέτο διακοπών για το μέλλον)!
Πάντως οι εταιρία δεν αποκλείει από τον διαγωνισμό ηλικιωμένους ή ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καθώς «δεν πρόκειται για την νίκη, αλλά για τη χαρά της συμμετοχής»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου