Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Το ΤΕΙ Καστοριάς παίρνει μέρος σε έρευνα της ΕΕ για τις Ευρωεκλογές 2014



Το ΤΕΙ Καστοριάς παίρνει μέρος 

σε έρευνα της ΕΕ για τις Ευρωεκλογές 2014


To Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή της κας Δεληγκιαούρη (a.deligiaouri@kastoria.teikoz.gr) και του Τμήματος ως εκπρoσώπων της Ελλάδας σε Πανευρωπαϊκή Έρευνα μαζί με 24 άλλες ευρωπαϊκές χώρες με θέμα τις Εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα διεξαχθούν στις 25 Μαΐου 2014.

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές-φοιτήτριες θέλουν να έχουν την εμπειρία της εθελοντικής συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με την κα Δεληγκιαούρη Αναστασία στο email: Η συμμετοχή περιλαμβάνει την συμπλήρωση δυο ερωτηματολογίων και την παρακολούθηση ενός τηλεοπτικού πολιτικού debate. Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να παραμείνουν στο ΤΕΙ την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 για 3 περίπου ώρες (απογευματινές-βραδινές ώρες). 



Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΩΣΤΟΣΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ.

Προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής: Παρασκευή 2 Μαϊου 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου