Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Που το πάνε Παπανδρέου και Κουβέλης..!?


Που το πάνε Παπανδρέου και Κουβέλης..!?

Ο ξαφνικός έρωτας του Γιώργου Παπανδρέου και του Φώτη Κουβέλη έγινε αφορμή να ακούσουμε πολλά σενάρια. Την Δευτέρα θα καθίσουν στο ίδιο πάνελ για να παρουσιάσουν το βιβλίο της Μαριλένας Κοππά και φαίνεται ότι οι ψίθυροι για συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο δεν άργησαν να ... ακουστούν. 
Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ψάχνει...δίοδο για να μπει και πάλι στην πολιτική σκηνή. Μετά την άρνηση του Κουβέλη να συμμετάσχει στην Ελιά...του Βενιζέλου ο Γιώργος Παπανδρέου ίσως και να βρήκε το κατάλληλο έδαφος και τον κατάλληλο σύμμαχο στο πρόσωπο του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ για να συνεργαστεί. 
Από χθες ακούγονται πολλά. Από τα χείλη στελέχους του ΠΑΣΟΚ ακούστηκε και το σενάριο ότι δεν αποκλείεται ο Γιώργος Παπανδρέου να διεκδικήσει και το δαχτυλίδι της διαδοχής από τον Κουβέλη, όταν ο Πρόεδρος πάει για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 
Με το στανιό αρχηγός κόμματος ο Γιώργος. Προφανώς πιστεύει ακόμη ότι τον αδικήσαμε και δεν έλαβε τα εύσημα του Σωτήρα της χώρας, όπως νομίζει ότι οφείλαμε να του αποδώσαμε. Περί ορέξεως... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου