Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Διπλά τα φαβορί-Ντέρμπι στο Ντραγκάο



Επιστρέφουμε στη στοιχηματική στήλη μας με νέες προτάσεις. Σήμερα λοιπόν θα ασχολήθούμε με το Europa League...

Πρώτος αγώνας που θα επιλέξουμε είναι το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Λυών και Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο πρωτάθλημα που τους ωθεί εκτός Ευρώπης του χρόνου και πιθανόν να έχουν το μυαλό τους στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά η Λυών είναι αήτηττη εντός έδρας στη διοργάνωση. Από την άλλη, οι "Γιουβεντίνοι" προέρχονται από ήττα με τη Νάπολι. Ο τελικός είναι στην έδρα τους και θέλουν το τρόπαιο. Δεύτερη σερί γκέλα για τη Γιουβέντους δεν υπάρχει και με τη βοήθεια της Λυών που έχει πολλές απουσίες επιλέγουμε το διπλό με απόδοση 1.61 στη stoiximan.

Ο δεύτερος αγώνας που θα μας απασχολήσει είναι το ματς μεταξύ Αλκμαάρ και Μπενφίκα. Οι Ολλανδοί είναι αήτηττοι φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και οι "Αετοί" πηγαίνουν με σπασμένα φρένα στην Ολλανδία νικώντας σε κάθε έδρα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Πορτογαλία. Το χέρι μας πάει δεξιά, στο διπλό με απόδοση 1.66.

Συνεχίζουμε το "ταξίδι" μας στην Ελβετία όπου αναμετρώνται Βασιλεία και Βαλένθια. Οι Ελβετοί δεν θα έχουν τον κόσμο στις εξέδρες και θα παίξουν χωρίς καθαρό επιθετικό και αυτά τα δύο γεγονότα μειώνουν τις πιθανότητες τους. Από την άλλη, οι "νυχτερίδες" θέλουν το τρόπαιο μιας και στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνουν καλά. Διπλό με απόδοση 2.12.

Το τελευταία ματς που θα επιλέξουμε για σήμερα έρχεται από την Πορτογαλία και το "Ντραγκάο". Πόρτο εναντίον Σεβίλλη σε μια ιβηρική κόντρα. Οι "δράκοι" στην Ευρώπη πηγαίνουν καλά και απέκλεισαν τη Νάπολι στον προηγούμενο γύρο ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν να είναι αήτηττοι στην Ευρώπη από το καλοκαίρι. Δεν μπλέκουμε με σημεία και επιλέγουμε το Goal/Goal με απόδοση 1.70.

Συνοπτικά:

Λυών-Γιούβε 2   1.61
Αλκμάαρ-Μπεφίκα 1.66
Βασιλεία-Βαλένθια  2  2.12
Πόρτο-Σεβίλλη Γκολ/Γκολ  1.70

Συνολική απόδοση: 9.66 .Καλή μας επιτυχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου