Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η Εύα Γκριν είναι απαγορευμένη στις ΗΠΑ γιατί δείχνει πολύ στήθος σε πόστερ [εικόνα]


Η Εύα Γκριν είναι απαγορευμένη στις ΗΠΑ γιατί δείχνει πολύ στήθος σε πόστερ [εικόνα]
Ότι θα τους έπιανε ο πουριτανισμός και στις ΗΠΑ δεν το περιμέναμε. Ειδικά όταν πρόκειται για δικό τους δημιούργημα. Τα πόστερ του sequel του Sin City, A Dame To Kill For, προκάλεσαν έντονη αντίδραση. Για την ακρίβεια το πόστερ της Εύα Γκριν ήταν που αποτέλεσε αντικείμενο αντιπαράθεσης, γιατί το κορίτσι μας έδειξε λίγο παραπάνω από τον εαυτό της.
Με μάτι καταπράσινο, χείλη και νύχια βαμμένα κόκκινα κι ένα πιστόλι στο χέρι η 33χρονη Εύα, που στην ταινία υποδύεται την Άβα Λορντ, φοράει μια άσπρη σατέν ρόμπα που είναι ανοιχτή και c-thru με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι σε κοινή θέα. Γι΄αυτό προκλήθηκαν αντιδράσεις, πρώτα και κύρια στη Νέα Υόρκη, ώστε να απαγορευτεί το πόστερ. Και η Εύα έγινε απαγορευμένη. Υπήρξε όμως και απάντηση από ένα κίνημα ονόματι Scout Willis με topless#freethenipple αίτημα. Και η Εύα έγινε επίδικο αντικείμενο.
eva-green-apagoreumeno-poster-sin-city-giati-deixnei-rwges-570
Βέβαια, δεν είναι το μόνο promo πόστερ που βλέπουμε με πολύ προκλητική διάθεση. Μην ξεχνάμε ότι στην ταινία παίζουν και οι εξίσου δυνατές Τζέσικα Άλμπα και Ροζάριο Ντόσον.

3 σχόλια :

  1. Αχ θα πέσει φωτιά να μας κάψει ε όχι κ την Εύα ρε παιδιά πάτε καλά :χάχα ωραίο κ αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία κ γω δε ξαναβλέπω πόστερ της γλυκιάς Εύας ορίστε μας! Α θύμωσα τώρα άκου εκεί πια βρήκαν να λογοκρινουν μα τόση κακία τέλως πάντων; σα δε ντεπονται! Χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχισε Εύα μη μασάς εσύ κ η Ναταλία νοντιανοβα οι μούσες μου! Βέβαια εάν κάνουν κάτι ανάλογο στη Ναταλία θα τα πάρω στο κρανίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή