Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Η νέα γενιά της ΝΔ και της Ελιάς χτίζει γέφυρες με το Ποτάμι


Η νέα γενιά της ΝΔ και της Ελιάς χτίζει γέφυρες με το Ποτάμι

«Σήμερα», είπε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμίκος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο ιδρυτικό συνέδριο του «Ποταμιού», «μετά από 5 χρόνια κρίσης, έχουν διαμορφωθεί δύο πλευρές. Από τη μία, οι άνθρωποι της κοινής λογικής, της παραγωγής και των μεταρρυθμίσεων. Και από την άλλη οι λαϊκιστές, οι συντεχνίες και τα κάθε λογής συμφέροντα που δε θέλουν να αλλάξει τίποτα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι το μέτωπο. Αυτούς έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία που μας χρεοκόπησε».
Και πρόσθεσε:
«Οι Έλληνες έχουμε κοινές προκλήσεις. Μπορούμε να διαμορφώσουμε λοιπόν, και κοινή αντίληψη για μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα, πάνω στη βάση της λογικής. Ανήκουμε - αν θέλετε - στην ίδια όχθη του "ποταμιού". Αυτή των μεταρρυθμίσεων και των ριζοσπαστικών αλλαγών. Της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της δίκαιης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Των ανθρώπων της παραγωγής, της δυναμικής μεσαίας τάξης και της δημιουργίας».
Στην πρώτη ημέρα του συνεδρίου του Ποταμιού βρέθηκαν εκπρόσωποι από την Ελιά για να απευθύνουν χαιρετισμούς και να ευχηθούν επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.
Από το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά βρέθηκαν δύο στελέχη όπως είχε ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Οι δυό τους μάλιστα δεν κάθισαν δίπλα δίπλα αλλά απέναντι και σε απόσταση ασφαλείας. Πληροφορίες του newpost αναφέρουν πως η κυρία Καϊλή διεκδίκησε με πάθος να ειναι εκεί.  Μάλιστα φαίνεται πως είχε ενημερώσει του διοργανωτές πως εκείνη είναι που θα μιλήσει . Ο Ανδρουλάκης αντέδρασε όχι κομψά, και τελικά εκείνος ήταν που μίλησε ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο. Συνήθως στα συνέδρια μιλούν οι γραμματείς των κομμάτων. Τυπικά ο κ. Ανδρουλάκης ειναι το νόυμερο 2 στην ιεραρχία του ΠΑΣΟΚ μετά τον πρόεδρο του κόμματος.
Το παράδοξο είναι πως ενώ κομματικά ο κος Ανδρουλάκης είναι πιο πάνω απο την κυρία Καϊλή , η όμορφη Θεσσαλονικιά είναι επικεφαλής του κυρίου Ανδρουλάκη στην ευρωβουλή.  Η κόντρα μελών του ΠΑΣΟΚ - Ελίας συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου