Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Βόμβα Μητσοτάκη: "Δεν είναι μαντρί η Ν.Δ. για να επιστρέψουν όλοι"

Βόμβα Μητσοτάκη: "Δεν είναι μαντρί η Ν.Δ. για να επιστρέψουν όλοι"

"Κάποιοι από αυτούς που έφυγαν έκαναν καλό στο κόμμα"
Καταπέλτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το άνοιγμα της Ν.Δ. και το κάλεσμα σε πρώην στελέχη της προκειμένου να επιστρέψουν: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πως εκείνοι που άρθρωσαν λαϊκίστικο λόγο θα επιστρέψουν στη Ν.Δ.» σημείωσε σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εκφράζοντας ανοιχτά την άποψή του ότι δεν χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία κάποια πρόσωπα που έφυγαν και που βρέθηκαν απέναντί της. Αντίθετα μάλιστα υποστήριξε ότι κάποιοι από αυτούς που έφυγαν έκαναν καλό στη Ν.Δ.. Υπογράμμισε μάλιστα ότι με κάποιους από αυτούς δεν μπορεί να καθίσει στα ίδια έδρανα. 
«Το ποιος θα έρθει στη Ν.Δ. δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολιτικού παζαριού. 
Δεν νομίζω ότι μπορώ να καθίσω στα ίδια έδρανα με ανθρώπους που έφυγαν από το κόμμα και βρέθηκαν απέναντί μας. Δεν θα μπω στη διαδικασία ονοματολογίας. Κάποιοι επέλεξαν να φύγουν και να κάνουν δικούς τους κομματικούς σχηματισμούς. 
Τα πρόσωπα έχουν τη σημασία τους, αλλά δεν κάνουμε ποδοσφαιρικές μεταγραφές. Πρέπει να εξετάσουμε ποια είναι η Ν.Δ. και ποιος πρέπει να επιστρέψει πίσω σ’ αυτήν» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Από τα δεξιά της Ν.Δ. αρθρώθηκε ένας λόγος αναχρονιστικός, παλαιοκομματικός και εγώ πιστεύω ότι δεν έχω καμία σχέση μ’ αυτό. Κάποιοι από αυτούς που έφυγαν έκαναν καλό στη Νέα Δημοκρατία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου