Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ψηφιακή Εκπαίδευση - Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Το Ηλεκτρονικό Σύστημα στη Μάθηση αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης για το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο, αφού δεν απαιτεί την παρουσία φυσικού προσώπου και πραγματοποιείται μέσω υπολογιστή.

Ο μαθητής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από τον υπολογιστή του οπτικοακουστικά το κάθε μάθημα σαν να ήταν ο καθηγητής δίπλα του, καθώς στην οθόνη του ξεδιπλώνεται η μεθοδολογία – ανάλυση της θεωρίας, των ασκήσεων του βιβλίου και των πρόσθετων ασκήσεων για την πλήρη κατανόηση της θεωρίας.

Τα διαδραστικά τεστ, τα κριτήρια αξιολόγησης και η online επικοινωνία με καθηγητές και δασκάλους που είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή – ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με καθηγητές και δασκάλους κάθε ειδικότητας όλη μέρα – φέρνουν το συγκεκριμένο σύστημα στην κορυφή και το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το ηλεκτρονικό σύστημα στη μάθηση είναι ιδανικό για μαθητές κάθε επιπέδου, ενώ είναι και ο καλύτερος τρόπος εκπαίδευσης για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες .

Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές, κάθε επιπέδου.
Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στον κάθε μαθητή σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται, ενώ δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση στο Internet .
→Για το λογισμικό-πρόγραμμα του Η.ΣΥ.ΣΤΗ.ΜΑ. έχουν επιλεγεί χρώματα ύστερα από μελέτη με ειδικούς ώστε να μην επηρεάζουν τον μαθητή όσο χρόνο και αν χρειάζεται για την καθημερινή του μελέτη.

Περισσότερες πληροφορίες στο e-systima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου