Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Με διπλό πρωταθλήματος και άσσο πρόκρισης




Πέμπτη σήμερα και ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Κατά τα άλλα έχουμε Κύπελλα σε Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία και Πορτογαλία.


Πρώτη μας επιλογή για σήμερα έρχεται από τα ηλιόλουστα Ιωάννινα όπου ο τοπικός ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη με τον Ατρόμητο και δεν νομίζω ότι μπορούν να πάρουν δεύτερη σερί εντός νίκη. Από την άλλη, η ομάδα του Αναστασιάδη κέρδισε δύσκολα την Κέρκυρα στην Τούμπα αλλά αν θέλει να ελπίζει για πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίζει τέτοιους αγώνες εκτός έδρας. Επιλέγουμε το διπλό με απόδοση 1.70.

Δεύτερη επιλογή έρχεται και πάλι από την αγαπημένη μας "Σούπα Λιγκ" και από τον αγώνα της Ξάνθης και του Παναθηναϊκού. Οι δύο ομάδες είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με 4-2 και πήραν και το πρώτο τους "διπλό" για φέτος ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την "τεσσάρα" εναντίον του Πανθρακικού. Επειδή δεν βγάζω άκρη με σημεία, επιλέγω το γκολ/γκολ με απόδοση 1.80.

Αλλάζουμε χώρα για την τρίτη μας επιλογή και πηγαίνουμε στη γειτονική Τουρκία. Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Μπεσίκτας και Ρίζεσπορ με τους δύο προπονητές να κάνουν rotation στο συγκεκριμένο αγώνα. Επιλέγουμε το όβερ με απόδοση 1,70.

Τελευταία στάση για σήμερα είναι στην Ισπανία. Για το Κύπελλο Ισπανίας αγωνίζονται Μάλαγα και Λα Κορούνια. Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και τώρα θέλουν τη νίκη για να προχωρήσουν στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με βασικούς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Ισπανία ενώ ο προπονητής της ομάδας της Γαλικίας θα παραταχθεί με αναπληρωματικούς μιας και αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η παραμονή. Επιλέγω τον άσσο με απόδοση 1.47.


Συνοπτικά:


165 ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ  2 1,70
167 Ξάνθη-ΠΑΟ γκολ/γκολ 1,80
170 Μπεσίκτας-Ρίζεσπορ όβερ 1,70
176 Μάλαγα-Λα Κορούνια 1 1.47


Συνολική απόδοση 7,6...!!


Καλή μας επιτυχία....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου