Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πλησιάζει στον Άρη ο Κόκε




Ολο και πιο κοντά στο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα του Άρη, είναι ο Σέρχιο Κόκε.
Σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από το περιβάλλον της διοίκησης του Άρη, οι δύο πλευρές έχουν έλθει σε πλήρη συμφωνία, ως προς το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας τους, και ο ποδοσφαιριστής διαβεβαίωσε τον Γιώργο Γαλανό ότι έρχεται στις 3 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του.


Ο Κόκε επικοινώνησε με τον Γαλανό από την Μάλαγα, όπου βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα και όπως φαίνεται πήρε την οριστική του απόφαση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Πριν από μία εβδομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Ινδίας (είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για MVP της χρονιάς) και έχοντας πιο ήρεμη σκέψη και πλήρης ενημέρωση από τον αδερφό του για τις επαφές που είχε με τον Άρη, αποφάσισε ότι θέλει να επιστρέψει για να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Σέρχιο αποδέχτηκε την τελική βελτιωμένη οικονομικά πρόταση (με τα σχετικά μπόνους) του Γιώργου Γαλανού και επιθυμία του είναι να έρθει να βοηθήσει με την παρουσία του στην «αναγέννηση» του Άρη.


Μια εξέλιξη κόντρα στις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Άρη (βλ. Σανιά) που έρχεται να αντιστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες, γύρω από την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.


πηγή: www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου