Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Περέιρα: "Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε"




Ο Φακούντο Περέιρα παρέλαβε τα τρία βραβεία του (bestgoal 2014, bestgoal και MVP) πριν από λίγο στην Τούμπα και αρχικά σχολίασε το αν έχει πάρει τόσα βραβεία ξανά μαζεμένα: «Είναι πρωτόγνωρο, είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει και είμαι χαρούμενος. Οφείλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε…»


Στην συνέχεια ο… Φανούρης ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν σκέφτονται το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά αυτό με τον Παναιτωλικό και το αιτιολόγησε: «Είναι λάθος να σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό τώρα από τη στιγμή που παίζουμε με τον Παναιτωλικό. Είναι καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο ματς και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Εμείς βλέπαμε κάθε ματς ξεχωριστά και φτάσαμε ως εδώ. Επομένως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Άρα μέσα από την σκληρή δουλειά όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οφείλουμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας.»

Ο Περέιρα σχολίασε και την άφιξη των Κόστα, Νομπόα στην ομάδα χαρακτηρίζοντάς τους «επαγγελματίες με κεφαλαία γράμματα»: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι ήρθαν δυο παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Έχουν πολύ όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουν να βοηθήσουν άμεσα έτσι ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι παίκτες με τεράστια εμπειρία, παίκτες με κεφαλαία γράμματα, πιστεύω ότι η ομάδα από αυτούς θα κερδίσει γνώση και πολλά πράγματα. Χαίρομαι γιατί είναι παίκτες που θα μας βοηθήσουν»

Ο Περέιρα μετά από ένα χρόνο προσαρμογής δείχνει ότι πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής:  «Σίγουρα  σε αυτό βοήθησε ο τρόπος που με υποδέχθηκε η ομάδα και αναφέρομαι σε όλους τους ανθρώπους. Στην αρχή δεν ήξερα καν την γλώσσα. Ένιωσα όμως άνετα από την πρώτη στιγμή. Ήρθαν και τα παιχνίδια που με «βγήκαν» και αυτό με έκανε να είμαι πλέον πιο άνετος στην ομάδα.»

Με τον Στέφανο Αθανασιάδη έχει κάνει ένα «φονικό δίδυμο» αφού έχουν πετύχει μαζί τα περισσότερα γκολ. Ο Περέιρα σχολίασε  και την άτυπη «μάχη» του πρώτου σκόρερ: «Πιστεύω ότι είμαι ικανοποιημένος με τον αριθμό των γκολ που έχω σκοράρει αλλά είναι αλήθεια ότι θα μπορούσα να πετύχω και άλλα. Δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ ή ο Κλάους πρώτος σκόρερ στην ομάδα και νομίζω ότι αυτό δεν απασχολεί ούτε τον Στέφανο. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Πλέον ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται μόνο στο πρωτάθλημα αφού η ομάδα δεν συνεχίζει σε κύπελλο και EuropaLeague. Αν αυτό βοηθά τον ΠΑΟΚ στην μάχη για τον τίτλο, ο Περέιρα απάντησε:

«Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε σε κύπελλο και Ευρώπη γιατί το θέλαμε. Από την άλλη είναι αλήθεια ότι πλέον είμαστε πιο ξεκούραστοι σωματικά αλλά και κυρίως με πιο καθαρό μυαλό. Αλλά είναι δεδομένο ότι όλοι θέλαμε να είχαμε συνεχίσει και στους άλλους δυο θεσμούς και ας είχαμε την επιπλέον κούραση»

Τέλος ζητήθηκε από τον Περέιρα να σχολιάσει και τον παράγοντα διαιτησία και αν αυτό τους επηρεάζει: «Έχοντας ζήσει το πρωτάθλημα της Αργεντινής προσπάθησα να καταλάβω κάποια πράγματα. Είναι όμως δεδομένο ότι  πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να το δούμε και να το διαχειριστούμε εσωτερικά μέσα στα αποδυτήρια έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας» .



πηγή: www.paokrevolution.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου