Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Φεύγει μόνο δανεικός ο Τζαβέλλας




Ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημέρωσε τους επιτελείς του ΠΑΟΚ ότι δεν επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιο του και συζητά μόνο το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.
Ο παίκτης συζητά μόνο το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα και στη συνέχεια να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018) για να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα του.

Οι επαφές με την Λα Κορούνια συνεχίζονται και εκτιμάται ότι την Δευτέρα θα δρομολογηθούν εξελίξεις με την Ισπανική ή άλλη ομάδα που επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Διαφορετική είναι η περίπτωση του Νίκου Σπυρόπουλου το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο παίκτης απέρριψε πρόταση της Βέροιας και δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από την Τούμπα παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε από τον Αγγελο Αναστασιάδη ότι δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της περιόδου.

Πιθανόν να του ασκηθούν πιέσεις από την ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό καθώς η παραμονή του δεν θα προσφέρει τίποτα και στον ίδιο με δεδομένο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί από την τεχνική ηγεσία τους επόμενους μήνες.



πηγή: www.inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου