Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Onewoman για το 2014 η Έλενα Παπαβασιλείου

ΠΗΓΗ: www.oneman.gr

Αιώνια πιστοί στην Έλενα, οι αναγνώστες του ΟΝΕΜΑΝ την ψήφισαν μαζικά και ως Onewoman του 2014. Δεν βρίσκεις πρόσωπα τέτοιας κοινής αποδοχής πια στην Ελλάδα.

Η Ελενα Παπαβασιλείου έκανε το repeat κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον περισπούδαστο τίτλο της Onewoman. Με αυτή τη νίκη, η Έλενα φτάνει τις τρεις κατακτήσεις σε τέσσερα χρόνια.


Εντάξει αγαπημένε αναγνώστη. Το πήραμε το μήνυμα. Θα ψηφίζεις Έλενα Παπαβασιλείου μέχρι να λιώσουν τα χιόνια στην Ανταρκτική, δηλαδή μέχρι το τέλος κόσμου. Ήσουν σαφής.
Στην 1η θέση η Έλενα Παπαβασιλείου με 12.952 ψήφους















Η νικήτρια σαφώς και είναι ενήμερη για τη νέα της μεγάλη νίκη, αλλά δεν θα δεις εδώ κάποια δήλωσή της. Η Onewoman για το 2014 θα μιλήσει εκτενώς τις επόμενες ημέρες στο ONEMAN. Αν ξεχωρίζει κάτι σε αυτήν την τρίτη νίκη της είναι το φοβερό ντεμαράζ που έκαναν οι φανατικοί της, καθώς τις πρώτες εβδομάδες την πρώτη θέση είχε καταλάβει η Έλενα Παπαρίζου. Τελικά, η μία Έλενα υποχώρησε και η άλλη, η τροπαιούχος επικράτησε και πάλι.
Στην 2η θέση η Δούκισσα Νομικού με 10.681 ψήφους
Η Δούκισσα είναι η μοναδική γυναίκα που έχει καταφέρει να πάρει έναν τίτλο από τα χέρια της Έλενας Παπαβασιλείου, ενώ έκανε και φέτος μια εξαιρετική δουλειά. Κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η απούσα από την τηλεόραση κερδίζει τη σταθερά παρούσα Δούκισσα, αλλά είπαμε, η Έλενα έχει και το άστρο και τους φανατικούς της.
Στην 3η θέση η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με 10.562 ψήφους
Πανάξια στο βάθρο η Πηνελόπη, αφού με τους Συμμαθητές του ΑΝΤ1 ξαναμπήκε για τα καλά στη ζωή και το μυαλό μας. Από τις τελευταίες σέξι της τελευταίας εποχής των αντρικών περιοδικών, η Πηνελόπη μπήκε με τον τσαμπουκά της στην τριάδα ξεπερνώντας τις 10.000 ψήφους!
Στην 4η θέση η Ισμήνη Νταφοπούλου με 9.958 ψήφους
Standing ovation για την πιο μεγάλη έκπληξη του Onewoman 2014. Η Ισμήνη έκανε το άλμα στην 4η θέση βάζοντας πλώρη για ακόμα μεγαλύτερα κατορθώματα στο επόμενο Onewoman. Έχει όλο το hype για να τα καταφέρει.
Στην 5η θέση η Έλενα Παπαρίζου με 9.364 ψήφους
Η Έλενα, στην καλύτερη ever πορεία της στον διαγωνισμό, κινήθηκε για πολλές μέρες σε τροχιά τίτλου, αλλά έμεινε από δυνάμεις. Όπως και να 'χει, παίρνει ένα πολύ θερμό χειροκρότημα και το respect όλων των εμπλεκομένων.
Στην 6η θέση η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με 9.342 ψήφους
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Το ξέρουμε ότι η Ιωάννα πρέπει να ανέβει στο βάθρο άμεσα, άρα κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου στην επόμενη ψηφοφορία.
Στην 7η θέση η Κλέλια Ρένεση με 9.254 ψήφους
Η αλήθεια είναι ότι η Κλέλια τα έχει πάει και καλύτερα, χωρίς αυτό να μειώνει καθόλου την 7η θέση που κατέκτησε. Δεν ξέρουμε αν το ξανθό μαλλί που έγινε μελαχρινό δυσαρέστησε το εκλογικό σώμα, αλλά η ψηλή θέση της Κλέλιας αποδεικνύει ότι οι ψηφοφόροι του Onewoman είναι υπεράνω χρώματος μαλλιού.
Στην 8η θέση η Χριστίνα Μπόμπα με 9.145 ψήφους
Η βόμβα έσκασε τελικά στην 8η θέση. Πολύ τίμια εμφάνιση για την πρωτοεμφανιζόμενη Χριστίνα. Άλλη μια κλασική περίπτωση γυναίκας που μας κάνει να αναπολούμε τις εποχές των σέξι εξωφύλλων. Πόσοι, μα πόσοι επικοί τίτλοι έχουν χαθεί από τα ίδια εξώφυλλα...
Στην 9η θέση η Κατερίνα Γερονικολού με 8.946 ψήφους
Με τον δικό της, διακριτικό τρόπο, η Κατερίνα Γερονικολού έχει καθιερωθεί στη 10άδα του Onewoman. Μια ήρεμη δύναμη. Μια μόνιμη κάτοικος 10άδας. Αναζητείται ο τρόπος που θα τελικά θα την απογειώσει, καθιερώνοντάς τη στην πρώτη 5άδα.
Στη 10η θέση η Ελένη Βαΐτσου με 8.387 ψήφους
Η πρωταγωνίστρια που μας κερνάει 'Μπρούσκο' απ' τη συχνότητα του ΑΝΤ1 έχει αδικηθεί από το ΟΝΕΜΑΝ, εξ ου και το άρθρο-απολογία που της ετοιμάσαμε. Η 10η θέση που κατέλαβε στο πρώτο της Onewoman είναι άλλο ένα χαστούκι που μας άξιζε να φάμε. Χαλάλι ρε συ Ελένη.

Μπες τώρα να δεις την τελική 100άδα και για να μην ξεχνιόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου