Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΠτΔ: Αλλαγή δεδομένων στην κυβέρνηση - Την Τετάρτη η ψηφοφορία στη Βουλή



Δεν έγινε τελικά απόψε το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, αλλά αύριο βράδυ μετά το Eurogroup, όπως δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Η ψηφοφορία θα γίνει την Τετάρτη, ενώ την Τρίτη θα συνεδριάσει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για το ποιος θα είναι τελικά ο υποψήφιος. 

Ακόμα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μάλιστα ότι σήμερα υπήρξε τηλεφωνική επαφή του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

"Συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση, είμαστε έτοιμοι για μία αμοιβαία επωφελή λύση. Συνεχείς οι συνομιλίες με τους αξιωματούχους της Ευρώπης. Υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Γιουνκέρ σήμερα.

Η ανακοίνωση του υποψηφίου προέδρου θα γίνει μετά το Eurogroup της Δευτέρας και την Τετάρτη θα λάβει χώρα η ψηφοφορία στη βουλή", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Παρόλο που η ανακοίνωση του ονόματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου φαινόταν δεδομένη και το διάγγελμα του πρωθυπουργού είχε ανακοινωθεί για τις 8 το βράδυ, τα δεδομένα άλλαξαν και εκφράστηκαν έντονες αντιδράσεις από την αριστερή πλατφόρμα. Χαρακτηριστική η εμφάνιση του Παναγιώτη Λαφαζάνη φεύγοντας από το Μέγαρο Μαξίμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου