Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τσίπρας: "Απαιτείται ενότητα" - Παυλόπουλος: "Θα δώσουμε κοινό αγώνα"

Ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό ο Προκόπης Παυλόπουλος...
Την πρώτη τους συνάντηση είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά την ανακοίνωση του δεύτερου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 
Οι δύο άνδρες είχαν έναν σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες με τον Αλέξη Τσίπρα να τονίζει «είναι μια δύσκολη περίοδος, περίοδος που απαιτεί ψυχραιμία, ενότητα και υπευθυνότητα και νομίζω μέχρι στιγμής πως δείχνουμε ότι έχουμε και από τα τρία». 
Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος απάντησε ότι πρέπει να δοθεί ένας κοινός αγώνας γιατί ο τόπος πρέπει να βγει από το τέλμα και πρέπει να γνωρίσει την ελπίδα ενώ ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή 
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Παυλόπουλος έκανε λόγο για μια εξαιρετικά τιμητική πρόταση που είναι και πρόταση ευθύνης.
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχω στον αγώνα για την έξοδο της χώρας από την κρίση που την μαστίζει εδώ και χρόνια. Θα πολεμήσουμε όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη» συμπλήρωσε ο κ. Παυλόπουλος σημειώνοντας ότι η αρχή που θα υπηρετήσει είναι να υπερασπιστεί τις ιδρυτικές αξίες της Ευρώπης αλλά και το δημόσιο συμφέρον.
Εξομολογήθηκε ότι δεν περίμενε την πρόταση και σχολίασε δηκτικά ότι «να μην αναζητάς κάτι να είσαι ικανοποιημένος με ό,τι η ζωή σου δίνει κι αν είναι να 'ρθει, 'θε να ρθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου