Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αιχμές Τζέραρντ σε σούπερ Μάριο


Ο Μάριο Μπαλοτέλι, χάρισε τη νίκη στη Λίβερπουλ στο πρώτο ματς των "32" του Europa League, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο τρόπος βέβαια που ανέλαβε την εκτέλεση δεν ήταν και ιδιαίτερα... κομψός, καθώς πήρε -κυριολεκτικά- μέσα από τα χέρια του Τζόρνταν Χέντερσον την μπάλα, ο οποίος ήταν έτοιμος να την στήσει στην άσπρη βούλα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Στίβεν Τζέραρντ που βρισκόταν στη θέση του σχολιαστή, εξαιτίας ενός τραυματισμού:

"Ο Μάριο είναι λίγο... άτακτος και πάει ενάντια στους κανόνες. Αν το έχανε θα ήταν όπως με την Έβερτον. Οι κανόνες είναι για όλους και πρέπει να τους σεβόμαστε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Τζόρνταν ήταν ο αρχηγός και ο Μάριο με την κίνηση του έδειξε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του. Βέβαια πέτυχε ένα σημαντικό γκολ. Αν όμως 5-6 παίκτες ζητούσαν τη μπάλα ταυτόχρονα τι θα γινόταν; Οι κανόνες λοιπόν είναι εκεί για κάποιο λόγο".


Η απάντηση του Μπαλοτέλι


Ο Ιταλός επιθετικός απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, κάνοντας λόγο για... δράμα χωρίς λόγο:

"Ευχαριστώ τον Χέντερσον που με άφησε να εκτελέσω το πέναλτι. Οπότε ας σταματήσουν τα δράματα τώρα. Νικήσαμε και αυτό έχει σημασία. Είμαστε μία ομάδα και ειδικότερα η Λίβερπουλ. Πάμε παιδιά".






πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου