Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Αντίστροφη μέτρηση για το "ξεχρέωμα" του ΠΑΟΚ




Ο Δημήτρης Πανοζάχος, ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε και χθες στην Εφορία και πλέον ξεκαθάρισε οριστικά το πότε ο Ιβάν Σαββίδης θα καταθέσει το ποσό των 10, 4 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο για να «σβήσει» το χρέος.


Χθες λοιπόν έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ δεν χρειάζεται να άρει τις 43 προσφυγές στα δικαστήρια. Αρκεί – και θα το κάνει άμεσα- να πάρει ένα χαρτί από το Δικαστήριο που θα βεβαιώνει ότι καμιά δίκη δεν έχει διεξαχθεί και αφορά τα παγωμένα χρέη της. Έτσι με αυτό το χαρτί οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα βρεθούν στην Εφορία. Αυτομάτως στο TAXISθα εμφανιστεί όλο το ποσό που αφορά το χρέος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο και θα περιλαμβάνει πρωτογενές κεφάλαιο και προσαυξήσεις. Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη στην Τούμπα η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκεί θα εγκριθεί το «δάνειο» της Dimera (η εταιρεία που έχει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Την επομένη, η ΠΑΕ θα καταθέσει στην Εφορία την αίτηση για να υπαχθεί στη ρύθμιση.

Βάσει του νόμου θα πρέπει μέσα στις επόμενες τρεις μέρες από την κατάθεση της ρύθμισης να πληρώσει το πρωτογενές κεφάλαιο, δηλαδή τα 10,4 εκατομμύρια ευρώ για να ξεχρεώσει. Έτσι, την προσεχή Τρίτη καταθέτει τη ρύθμιση και τρεις μέρες αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη 30 Απριλίου θα καταβάλλει το ποσό στην Εφορία. «Μέχρι το τέλος Απριλίου ο ΠΑΟΚ δε θα χρωστά στο Δημόσιο» είχε πει ο Σαββίδης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πρόσφατα και όλα δείχνουν ότι την τελευταία μέρα του μήνα θα κάνει πράξη αυτή την υπόσχεση.


πηγή: www.paokrevolution.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου