Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Α. Παπαδόπουλος: Αν δεν συμφωνήσει η κυβέρνηση θα «σαπίσουμε» εντός ευρώ!

 Αλέκος Παπαδόπουλος

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε με δήλωσή του ο πρώην πρ. Υπουργος κ Αλεκος Παπαδοπουλος. Ο ίδιος έκανε δραματική προειδοποίηση προς την κυβερνηση να καταλήξει σε συμφωνία με την Τροικα, αλλιώς όπως είπε, η Ελλάδα θα συντριβεί το καλοκαίρι και θα σαπίσει εντός του ευρω.

 Αναλυτικά η δήλωση του Αλέκου Παπαδόπουλου έχει ως εξής:
«Η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει τις επόμενες ήμερες σε συμφωνία με την τρόικα του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου. Το παραταθέν πρόγραμμα πρέπει να κλείσει. Η χώρα πρέπει να ξεφύγει από την μέγγενη του αργού θανάτου.

Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι αν δεν κλείσει, με πραγματικούς όρους, το τρέχον πρόγραμμα, οι καταστάσεις τότε θα είναι ανεξέλεγκτες και το χειρότερο οι εταίροι και δανειστές δεν θα συντρέξουν, το τέλος Ιουνίου, σε ένα νέο και απολύτως απαραίτητο για την επιβίωσή μας, πακετο στηριξης. Αν αυτό δεν επισυμβεί, η χώρα θα συντρίβει το καλοκαίρι. Κανένας τότε υπαίτιος δεν θα μπορεί να επικάθεται επί του θρόνου των ερειπίων του.

Είναι φανερό ότι η χώρα θα χρεοκοπησει και θα σαπίσει “εν ευρώ”. Επικαλούμαι για άλλη μια φορά το συγκλητικό δόγμα. Ισχύει πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου