Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον διάδοχο του Κλοπ




Τέσσερις ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της φυγής του Γιούργκεν Κλοπ από τη Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν, η ομάδα της Βεστφαλίας ανακοίνωσε τον διάδοχό του.


Το ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ που έκαναν λόγο για έλευση του Τόμας Τούχελ αντί του Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε της σεζόν επιβεβαιώθηκε απόλυτα, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να ανακοινώνει επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής πως ο 41χρονος τεχνικός θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή από την 1η Ιουλίου.

"Η οκτώ φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοινώνει πως ο Τόμας Τούχελ θα γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας από την 1η Ιουλίου 2015. Ο 41χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα παρουσιάσει επίσημα τον νέο της προπονητή Τόμας Τούχελ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Μέχρι τότε, καμία από τις δύο πλευρές δεν θα προχωρήσει σε κάποιο δημόσιο σχόλιο αναφορικά με τη συμφωνία", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων" της Βεστφαλίας.

Σημειώνεται πως ο Τούχελ έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε Κίκερς Στουτγκάρτερ (1992-94) και Ουλμ (1994-98) ενώ η Ντόρτμουντ θα είναι ο δεύτερος μόλις σταθμός στην προπονητική καριέρα του μετά από μία πενταετία στην τεχνική ηγεσία της Μάιντς (2009-2014).


πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου