Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Στην τελική ευθεία με σημεία


Στην τελική ευθεία μπήκαν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μιας και μπήκαμε στα μέσα Απριλίου. Η επιλογή μας λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνει από δύο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το ιταλικό και το γερμανικό. 


Θα ξεκινήσουμε από τους γείτονες Ιταλούς και εδώ θα επιλέξουμε δύο αγώνες. Αρχικά επιλέγουμε το διπλό της Νάπολι που φαίνεται να επανέρχεται μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θέλει να κερδίσει μια θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και για να το κάνει πρέπει να κερδίσει τη σχεδόν υποβιβασμένη Κάλιαρι. Το άλλο ματς που θα επιλέξουμε είναι ο άσος της Σαμπντόρια. Οι Γενοβέζοι βρίσκονται στο κυνήγι της Ευρώπης και η αδύναμη Τσεζένα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Πάμε και στους Γερμανούς λοιπόν. Εδώ θα επιλέξουμε δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες. Αρχικά θα πάμε με τον άσο της Βόλφσμπουργκ έναντι των «βασιλικών μπλε» σε αρκετά καλή απόδοση. Η δεύτερη μας επιλογή έρχεται από το καταπληκτικό στάδιο της Φρανκφούρτης , την Κόμερτσμπανκ Αρένα, που θα τιμήσουμε την Μπορούσια Γκλάντμπαχ. Τα «πουλάρια» έχουν περάσει από πιο δύσκολες έδρες, όπως της Μπάγερ Μονάχου, και το κίνητρο τους είναι μεγαλύτερο μιας και θέλουν να μείνουν στην 3άδα.

Πρόταση 1

Κάλιαρι-Νάπολι 2   1.93
Σαμπντόρια-Τσεζένα 1  1.55

Πρόταση 2

Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 1  1.70
Αϊντραχτ-Γκλάντμπαχ 2   2.02

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου