Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η ξεχωριστή μεταγραφική λίστα στον Φαν Χάαλ (Video)




Αντιπροσωπεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέφτηκε ιατρικό ίδρυμα του συλλόγου και εκεί ένας οπαδός "τρέλανε" τον Λουίς Φαν Χάαλ δίνοντάς του λίστα με πέντε παίκτες που ΠΡΕΠΕΙ να αποκτηθούν.


Μία ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Λουίς Φαν Χάαλ και ορισμένοι άσοι της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ (μεταξύ των οποίων οι Ντε Χέα, Ρούνεϊ και Γιανγκ) καθώς βρέθηκαν στο "Manchester United Foundation Dream Day", ίδρυμα που φιλοξενεί άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πέρα από τα δώρα που μοίρασε η αντιπροσωπεία των "κόκκινων διαβόλων" ο Λουίς Φαν Χάαλ έγινε αποδέκτης μίας ευχάριστης έκπληξης, με έναν φίλο της ομάδας να τον πλησιάζει και να του παραδίδει μία μεταγραφική λίστα με παίκτες που πρέπει να αγοράσει ο σύλλογος το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ο Φαν Χάαλ διάβασε με προσοχή τη λίστα και χωρίς να διστάσει, αποκάλυψε on camera ποιές ήταν οι προτάσεις του φίλου της ομάδας καθώς και τα χρήματα που απαιτούνται σύμφωνα με τον ίδιο ώστε να γίνουν κάτοικοι "Old Trafford" οι συγκεκριμένοι παίκτες.



Αυτοί είναι οι: Γκάρεθ Μπέιλ (με 120 εκ.λίρες), Πολ Πογκμπά (με 75 εκ.λίρες), Ματς Χούμελς (με 66 εκ.λίρες) Ναθάνιελ Κλάιν (με 50 εκ.λίρες) και Τζάκσον Μαρτίνες (με 25 εκ.λίρες), με το συνολικό κόστος των μεταγραφών αυτών να ξεπερνάει -σύμφωνα με τους υπολογισμούς του φιλάθλου- τις 300.000.000 λίρες!

"Πολύ έξυπνες μεταγραφές", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ολλανδού τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ στη συνέχεια δήλωσε: "Δεν μου είπε ποιους πρέπει να πουλήσω αλλά μετά από λίγη πίεση, ξέρω. Οπότε είναι εύκολο  πλέον για μένα, του χρόνου θα είμαστε σίγουρα πρωταθλητές".

Οπαδός της Γιουνάιτεντ δίνει λίστα μεταγραφών στον Χαάλ (από το 1' 01'' του video):



πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου