Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Επτάδα κυριακάτικων επιλογών




Επτάδα κυριακάτικων επιλογών


Από SuperLig, δεν με ξετρελαίνει το σημερινό πρόγραμμα (δείτε και τα previews για να καταλάβετε). Μόνο την Τραμπζονσπόρ κράτησα, κι αυτή χωρίς να έχω προαίσθημα για bet αλλά είναι σε καλή τιμή, η αλήθεια είναι.

Στην Ολλανδία, η Αλκμααρ για να έχει ελπίδες ότι θα τερματίσει τρίτη χρειάζεται μόνο νίκη και η Εξέλσιορ στερείται κινήτρου.

Στην Primera, το σενάριο που έχω σημειώσει ότι ο υποβιβασμός της Αλμερία για την οποία εκκρεμεί η οριστική απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών που της έχει επιβάλει η FIFA. Και παίζει απόψε στη Σεβίλλη και την άλλη, και τελευταία, αγωνιστική απέναντι στη Βαλένθια. Ητοι, και αγωνιστικά μπορεί να πέσει εξ ου και ο άσος της Ντεπορτίβο, υποδεχόμενη τη σχεδόν σωσμένη Λεβάντε, μοιάζει θελκτικός.

Στην Premier, η Γιουνάιτεντ εξασφάλισε την επιστροφή στο Champions League, η Αρσεναλ μόνο με αν δεν ηττηθεί στο «Ολντ Τράφορντ» ελπίζει στην 3η θέση μετά την ήττα από τη Σουόνσι. Ματσάρα, κοντολογίς, το over 1,5 στο ημίχρονο έχει καλές πιθανότητες.

Κλείσιμο με Brasileirao, υπάρχουν επιλογές και ως τώρα οι ομάδες είναι αρκετά απρόβλεπτες. Η Παλμέιρας φαβοριτίζεται στο ματς με τη νεοφώτιστη Ζόιβνιλ, που διεξάγεται μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών, έρχεται από «πεντάρα» στο Κύπελλο επί της Σαμπάιο Κορέα αλλά ανασταλτικά δεν πείθει ακόμη.

Στο Σάντος – Κρουζέιρο, ως τώρα η «πέισε» έχει εμφανίσει δύο πρόσωπα και η αστάθειά της με αποτρέπει από τον άσο. Και η Σάντος (1-0 στο Κύπελλο τη Μαρίνγκα) και η Κρουζέιρο (1-0 τη Σάο Πάουλο στο Copa Libertadores) έρχονται από μεσοβδόμαδα προκρίσεις, προς το αμφίτερμα κοιτάω παρά την απουσία του φορ Λεάντρο Νταμιάο από τη φιλοξενούμενη.

Η Φιγκεϊρένσε στην έδρα της παραμένει αήττητη μέσα στο 2015 με 10 νίκες σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, η Βάσκο έρχεται από 0-0 με την Γκοϊάς όπου έδειξε προβλήματα όταν κλήθηκε να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας. Ισως τη… βολέψει απόψε μια και η Φιγκεϊρένσε δεν παίζει παιχνίδι κατοχής.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου