Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Κοινή συνέντευξη τύπου στον ΠΑΟΚ




Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα είναι μια γροθιά και αυτό φάνηκε με το πόσο μεγάλη στήριξη είχαν τα τμήματα χάντμπολ και βόλεϊ τη φετινή περίοδο από τους υπόλοιπους προέδρους, αθλητές κλπ.

Την Παρασκευή στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ενόψει της εκδήλωσης για την «Ημέρα ΠΑΟΚ» με την παρουσία των προέδρων του ΑΣ ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ.
Η "Ημέρα τροφίμων" γίνεται για τη συγκέντρωση τροφίμων υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Κασανδρείας και Λαγκαδά.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 24 Μαΐου από τις 09.00 το πρωί ως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης για τα Play Offs του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου, αντιπροσωπεία αθλητών, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των Μητροπόλεων.


πηγή: www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου