Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Μεϊμαράκης: Εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό για τα "έργα και ημέρες" του Βαρουφάκη

Ο Μεϊμαράκης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες - Κεντρική Εικόνα
Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα αναμένεται να έχει σήμερα ο κ. Ευάγγελος Μειμαράκης, προκειμένου να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην αγορά μετά και τα όρια ανάληψης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ, στη συνέχεια θα έχει επαφές και με τους εκπροσώπους των τραπεζών στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην οικονομία.
Πάντως ο πρόεδρος της ΝΔ, χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1 και την κ. Χούκλη με συνέντευξη του έδωσε το στίγμα του σε σχέση με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τις αποκαλύψεις για το Γιάννη Βαρουφάκη και το plan b.
" Ζητούμε να έρθει ο Πρωθυπουργός στη Βουλή, θα τον σύρουμε να δώσει τις απαντήσεις που απαιτούνται. Πρέπει ο ελληνικός λαός να πληροφορηθεί πλήρως για ό,τι έχει γίνει " ανέφερε ο Ευάγγελος Μειμαράκης και πρόσθεσε "γιατί προσέξτε, σενάρια για δυσμενείς εξελίξεις κάνουν όλα τα υπουργεία. Και εγώ όταν ήμουν στο υπουργείο Άμυνας εξετάζαμε πολλές φορές διάφορα σενάρια. Δεν το έκανα, όμως, με τους παιδικούς μου φίλους.. ".
Ο πρόεδρος της ΝΔ μετά και το αίτημα γαλάζιων βουλευτών για να προσκληθεί ο Γιάννης Βαρουφάκης στην εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα μνημόνια, αναμένεται να ανεβάσει και άλλο τους τόνους στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου