Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Παίρνει Ροντρίγκες;;;; (Vid)




Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο 24χρονος αριστερός εξτρέμ της Έλτσε, Γκάρι Ροντρίγκες.


O Ροντρίγκες δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από την ισπανική ομάδα, ωστόσο υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιο του, τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να πάρει την ελευθέρας του. Μάλιστα έχει γίνει ήδη σχετικό αίτημα από την πλευρά του παίκτη στην UEFA.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Με τη φανέλα του Πράσινου Ακρωτηρίου έχει εννιά εμφανίσεις και δύο γκολ. Ο Γκάρι ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φέγενορντ το 2004 και τρία χρόνια αργότερα, στα 17 του βρέθηκε στην Πορτογαλία για τα τμήματα υποδομής της Πορτογαλικής Ρεάλ Κελούζ (δεύτερης κατηγορίας). Επέστρεψε στην Ολλανδία και πέρασε κατά σειρά από τις Xerxes DZB, Boshuizen, την σεζόν 2012-13 ανήκε στη Ντε Χάαγκ, αλλά δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι και δόθηκε δανεικός στη Ντόρντεχτ (20 παιχνίδια και 5 γκολ), για να μετακομίσει στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Λέφσκι Σόφιας, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σκοράροντας 21 γκολ σε 47 εμφανίσεις, ενώ είχε και 14 ασίστ.

Το αν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ θα φανεί στο προσεχές διάστημα, με τον Φρανκ Άρνεσεν να αρέσκεται σε τέτοιους είδους επιλογές (μικρούς ηλικιακά παίκτες με μεταπωλητική αξία). Αν ο ΠΑΟΚ διώξει τον Λούκας για να πάρει ως καλύτερο του τον Ροντρίγκες τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.


Δείτε το βίντεο με τον 25χρονο εξτρέμ:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου