Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Στήριξη σε «λύκους» και «τζιαλορόσι»


Μετά το ταμείο της προηγούμενης εβδομάδας με την τριάδα με Λεβερκούζεν, Λοριάν και Αϊντχόφεν, σήμερα επιλέγουμε με την ίδια λογική τα σημεία και καταλήγουμε στις προτάσεις μας.

Ξεκινάμε από την μεσογειακή Ισπανία και το Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι δεν πατάνε καλά τις τελευταίες μέρες ενώ η Σεβίλλη προέρχεται από 4 σερί θετικά αποτελέσματα και την μεγαλύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα από το 2008 επί της Χετάφε με 5-0. Επιλέγουμε τους Σεβιγιάνους.

Δεύτερη επιλογή για σήμερα είναι το ντέρμπι της Ιταλίας μεταξύ της Ίντερ και της Ρόμα που διεξάγεται στο Μιλάνο. Η Ίντερ έρχεται από διπλό στη Μπολόνια αλλά γενικά είναι τυχερή ενώ οι Ρωμαίοι θέλουν να κρατήσουν την πρώτη θέση και έχουν 5 συνεχόμενες νίκες όλες με όβερ. Επιλέγουμε τη νίκη των «τζιαλορόσι».

Τρίτη μας στάση για σήμερα προέρχεται από τη Μπουντεσλίγκα. Επιλέγουμε και εδώ σημείο σε ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους. Βόλφσμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την ήττα μεσοβδόμαδα από τη Μπάγερ. Οι «ασπιρίνες» κέρδισαν εύκολα με εξάρα ενώ και στο πρωτάθλημα πηγαίνουν καλά. Ρισκάρουμε με τον άσο των «λύκων».

Τελευταίο μας σημείο από την τετράδα, είναι και πάλι από τη Γερμανία. Οι «βασιλικοί μπλε» αντιμετωπίζουν τους νεοφώτιστους που αρχίζουν και ξεφουσκώνουν. Πάμε με τον άσο και την παρεά του Χούντελαρ.


Αναλυτικά:

Σεβίλλη 2
Ρόμα 2
Βόλφσμπουργκ 1
Σάλκε 1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου