Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Επιτέλους νίκη για Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ


Σάββατο σήμερα και μετά από καιρό το κουπόνι έχει πολλές επιλογές για καλό ποντάρισμα. Προσοχή στις αποδόσεις γιατί το στοίχημα είναι απόδοση και όχι το σημείο.

Ξεκινάμε από τη δική μας Σούπερ Λιγκ. Πρώτη μας επιλογή η ΑΕΚ (δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ) που έρχεται από ήττα με τον Ολυμπιακό. Απέναντι της ο Ηρακλής που έρχεται από το τυχερό 3-3 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η Ένωση έχει 3 νίκες φέτος στο γήπεδο της και η παράδοση μας οδηγεί στον μικρό αλλά δυνατό άσο.

Πάμε στη Βρετανία όπου αγωνίζεται η Λέστερ του Ρανιέρι με την Πάλας του Πάρντιου. Δεν μπλέκουμε με σημεία, η Λέστερ 4/4 γκολ-γκολ στην έδρα της και στηρίζουμε το αμφίσκορο για να γίνει για 5η φορά. Μπορεί και η Πάλας να σκοράρει ένα γκολ και να βγει.

Τρίτη μας επιλογή για την πρώτη πρόταση η Βόλφσμπουργκ του Αντελίνο Βιεϊρίνια που αγωνίζεται στο «Μπελενφαλτορ» απέναντι στην φετινή έκπληξη της Μπουντεσλίγκα, τη Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται καλύτερα εκτός έδρας και αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα τους. Από την άλλη, οι «λύκοι» έρχονται από νίκη ψυχολογίας στην έδρα τους με αντίπαλο την Αϊντχόφεν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποια στιγμή πρέπει να νικήσουν και εκτός έδρας οι «λύκοι» και νομίζω ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους.


Πρώτη πρόταση:

ΑΕΚ-Ηρακλής 1
Λέστερ-Πάλας γκολ-γκολ
Ντάρμασταντ-Βόλφσμπουργκ 2


Πάμε και στη δεύτερη μας πρόταση. Εδώ θα ξεκινήσουμε από την Μπουντεσλίγκα που θα στηρίξουμε την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για τις «ασπιρίνες» και έχουν αντίπαλο τη Στουτγκάρδη που εκτός έδρας δεν στρίβει, ενώ και η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων.

Δεύτερη επιλογή από τη Γαλλία και από τον αγώνα μεταξύ της Λοριάν και της Ρεν. Πολύ κοντά στη βαθμολογία οι δύο ομάδες, 5/6 γκολ-γκολ οι δύο ομάδες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Επιλέγουμε το αμφίσκορο με τον αγώνα να ξεκινάει από το 1-1.

Τρίτη στάση από τις Κάτω χώρες. Ο αγώνας μεταξύ της Τβέντε και της Αϊντχόφεν θα μας απασχολήσει. Η Τβέντε μπορεί να βελτιώθηκε αλλά δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοντράρει την Αϊντχόφεν που προέρχεται από ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν περάσει από πιο δύσκολες έδρες οι φιλοξενούμενοι (πχ του Άγιαξ) δεν θα κολλήσουν στην έδρα της Τβέντε.


Δεύτερη πρόταση:

Λεβερκούζεν-Στουτγκάρδη 1
Λοριάν-Ρεν γκολ-γκολ
Τβέντε-Αϊντχόφεν 2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου