Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

«Learning from Family Owned Businesses» από την ΕΟΣΕΕ







Η Ένωση Οικονομολόγων Συναφών Επιστημόνων & Επιχειρηματιών - ΕΟΣΕΕ σε συνεργα-σία με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας – ΕΣΥΝ διοργανώνουν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, από τις 10:00 πμ – 15:00 μμ στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχα-νικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), Τσιμική 29, στη Θεσσαλονίκη, Εκδήλωση – Ημερίδα με θέμα την Οικογενειακή Επιχειρηματικότητα «Learning from Family Owned Businesses».

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο μίας σειράς δράσεων της ΕΟΣΕΕ με τίτλο “Good Ideas” που στοχεύουν στην ουσιαστική στήριξη των νέων επιχειρηματικών ιδεών και στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ  ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και πραγματικής οικονομίας.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι εκπρόσωποι φορέων, ακαδημαϊκοί και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι θα  παρουσιάσουν την υπάρχουσα κατάσταση και το υφιστάμενο πλαίσιο λειτουργίας για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ επίσης θα δώσουν ιδέες και λύσεις μέσα από την προσωπική τους εμπειρία και επιχειρηματική διαδρομή.

Ποιο αναλυτικά ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι :

κ. Χρήστος Γεωργίου, Δ/ντής Τεκμηρίωσης & Μελετών Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος
κ. Ιωάννης Δόβελος, Πρόεδρος Ένωσης Φοροτεχνικών, Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης
κα. Μαρία Τζαβέλα , Δικηγορικό Γραφείο Ευγενίας Φωτοπούλου
κα. Όλγα Συμεωνίδου, Εταιρία ΑUTO GS
κ. Χρήστος Βέρρος, Εταιρία DIGIPARTS
κ. Νίκος Αλεξανδρίδης, Εταιρία ΑΦΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ Ο.Ε.
κ. Μιχάλης Αρβανίτης Εταιρία ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ A.E.

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο της ΕΟΣΕΕ (www.eosee.org), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Επίσης, η εκδήλωση θα παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης  σε ΑμεΑ ,  μέσω παράλληλης μετάφρασης στην ελληνική νοηματική. 

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι φορείς ΕΒΕΘ, Νομική Βιβλιοθήκη, καθώς και οι εταιρείες Nut Stores – Μενεξόπουλος, Smiyl, Μεσήμβρια Οινοποιητική, Auto GS, 3 Tρι-Τρι Hellas, Café Separe και Grill 33 Εστιατόρια.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΟΣΕΕ αποτελεί μια πρωτοπόρα Μη Κερδοσκοπική Επιστημονική Εταιρεία για τη στήριξη της υγειούς επιχειρηματικότητας σε σύνδεση με την ακαδημαϊκή αριστεία και επίνοια μέσω της διοργάνωσης και υποστήριξης στοχευμένων δράσεων και ενεργειών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου