Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Με trixie και mix δυάδα ρίσκου


Η Λίβερπουλ λογικά (μετά τα τέσσερα στη Σίτι) είναι στο 1.45 -150 αλλά η Μπορντό δεν θα πέσει εύκολα, εξ ου και το combo που είχα κατά νου, κάτι σε 1-0, 2-0 μου κάνει κυρίως επειδή οι Γάλλοι δεν σκοράρουν εύκολα.

Αν κάτι με... χαλάει είναι ότι δίνουμε (εμείς η Λίβερπουλ!) το όγδοο ματς μέσα σε 40 ημέρες, ο Κοουτίνιο θα πάρει ανάσες αλλά η τριάδα με Αΐμπ, Φιρμίνιο, Μίλνερ, τον Μπεντέκε μπροστά και τον Τσαν στα χαφ να συμβάλει επιθετικά, μου κάνει. Συν ότι η Μπορντό σε 11 ματς εκτός έδρας φέτος αφενός νίκησε μόνο... σε ένα (κι αυτό στη Λάρνακα, με τύχη) ενώ δέχθηκε γκολ σε οκτώ εξ αυτών.

Κατά τα λοιπά, η Νάπολι είναι παντελώς αδιάφορη για το ματς στο Μπριζ και το εκτενές rotation… συμβάλλει στον άσο, αν και είναι λίγο ξενερουά ότι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Δίκοπο μαχαίρι, συν ότι το αρχικό 3.10 έπεσε στο 2.85, ΟΚ οριακά αποδεκτό. Μια άλλη ρισκαδόρικη σκέψη είναι η νίκη της πολύ πιο ποιοτικής Λεχ στην Πορτογαλία επί της Μπελενένσες, η οποία είναι ομάδα αντεπιθέσεων (και είχε αρκετή ρέντα ως τώρα). Κι εδώ ανάλογη πτώση, από το 3.15 έπεσε στο 2.80.

Μια... ζαριά και στην Πράγα όπου αν δεν ψαρώσει ο Αστέρας, έχει ελπίδα! Και ξερό διπλό, στο 10.00, πάει, πιο ρεαλιστικά το ασιατικό +1,5 (πληρωμή σε διπλό, ισοπαλία αλλά και άσο ως ένα γκολ διαφορά) στο 2.00 δείχνει... καραvalue bet, θεωρώντας ότι θα σκοράρει η ελληνική ομάδα.

Γενικώς μεγάλες αποδόσεις βρίσκεις σήμερα, απλώς προσωπικά δεν... τσιμπάω από τα σενάρια των βολικών ισοπαλιών ενώ θέλει άλλη μια αγωνιστική το πράμα.

Στην Euroleague, το σετ αποδόσεων είναι λανθασμένο αφού ακόμα κι αν ο Σπανούλης αγωνιστεί τα προβλήματα του Ολυμπιακού είναι πολλά και σημαντικά μιας και κατεβαίνει χωρίς Πρίντεζη, Γιανγκ, Μιλουτίνοφ, Λοτζέσκι υποδεχόμενος τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

Το πλήρες άρθρο, όλες οι επιλογές της Πέμπτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου