Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Επέστρεψε η παλιά καλή Μίλαν




Ξεκινάει σήμερα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο, από στοιχηματικής άποψης γιατί ο καιρός δεν είναι και πολύ καλός, με την Γερμανία να επιστρέφει στο κουπόνι και γενικά να υπάρχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα.



Ξεκινάμε από τα δικά μας λημέρια και την αγαπημένη Football League. ΑΟ Χανιά εναντίον ΑΕΛ στην πόλη των Χανίων και δεν μπορώ να βρω λόγο για να μην κερδίσει η ομάδα του κάμπου. Στα Χανιά το κλίμα είναι περίεργο, οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι δεν θα πληρώνονται πλέον ενώ στη Λάρισα προηγείται στην κούρσα της ανόδου και θέλει να συνεχίσει έτσι. Διπλό λοιπόν σε απόδοση 1.70.

Δεύτερη στάση μας στην Γηραιά Αλβιόνα και στην Τσάμπιονσιπ. Στην Ουαλία η Κάρντιφ υποδέχεται την Ρόδεραμ. Οι γηπεδούχοι έχουν να ηττηθούν στην έδρα τους τέσσερις μήνες ενώ οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν σπάνια και δύσκολα εκτός έδρας όντας μια ασταθή ομάδα. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.90.

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας και επιστρέφουμε και πάλι στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά στην μαγευτική Σούπερ Λιγκ. Στην Πλατεία ο ενισχυμένος Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Αστέρα που δείχνει να συνέρχεται. Η ομάδα του Ουζουνίδη εντός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ και ο Αστέρας παίζει γενικότερα επιθετικά. Αν κρίνουμε και από το πρώτο ματς η επιλογή του γκολ-γκολ είναι η ενδεδειγμένη. Και σε πολύ καλή απόδοση (2.20).

Κλείνουμε τις επιλογές μας με ένα βραδινό αγώνα από την γειτονική Ιταλία. Η αξιόμαχη φέτος Έμπολι αντιμετωπίζει τη Μίλαν στην Τοσκάνη. Μπορεί οι γηπεδούχοι φέτος να εντυπωσιάζουν αλλά στα τελευταία ματς η Μίλαν δείχνει γιατί φοράει αυτή τη βαριά φανέλα. Τελευταία νίκη με την πολύ καλή και φέτος Φιορεντίνα, συν ότι στην Τοσκάνη έχει ξεχάσει από πότε έχει να χάσει. Διπλό σε απόδοση 2.40.

Συνοπτικά:

Χανιά-ΑΕΛ   2   1.70
Κάρντιφ-Ρόδεραμ 1 1.90
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης γκολ-γκολ 2.20
Έμπολι-Μίλαν 2  2.40


Σύνολο απόδοσης: 17,05

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου