Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Παιχνίδι με δυάδες-Του Νίκου Μποζιονέλου




Από Σούπερ Λίγδα, ο Λεβαδειακός στα φόρτε του δεν είναι και το διπλό του Παναθηναϊκού άνοιξε στο 2.00 (κάτι που σήμαινε ότι οι μπουκ έδιναν % πιθανότητες στο διπλό, λίγες ήταν) για να πέσει σήμερα στο 1.80. 


Στο 2.00 το αγόραζα, στο 1.80 όχι. Και το g/g στο 2.15 τραβάει το μάτι αλλά ο ΠΑΟ είναι αψυχολόγητος και σε ένα γήπεδο με κρύο και αέρα δεν θα μπω στο τριπάκι για bet. Στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ο άσος δεν είναι για 1.90 αλλά και ο ΠΑΟΚ, όπου ο προπονητής εκτελεί τις εντολές δέκα ατόμων, τι άποψη να σου βγάζει; Καθαρά και μόνο λόγω απόδοσης το 2.15 στο αμφίτερμα.

Στη Ligue 1, έχει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η Ρεμς καθώς ήταν πολύ καλή με τη φορμαρισμένη Γκαζελέκ κι είναι πιο ξεκούραστη καθώς η Σεντ Ετιέν, που νίκησε με δύο φάσεις όλες κι όλες, τη Λυών, έρχεται από 120 λεπτά Κυπέλλου την Πέμπτη με την Αζαξιό (2-1 στο 120').

Στην Primera, μου… βγήκαν τα μάτια βλέποντας το 2.30 στο να σκοράρουν και οι δύο στο Ατλέτικο – Σεβίλλη: γιατί; Η Σεβίλλη έχει βελτιωθεί πάρα πολύ εσχάτως και μεσοεπιθετικά είναι άκρως αποτελεσματική. Ακόμη και ενάντια στην εξαιρετική άμυνα της Ατλέτικο, δεν αποκλείω να συνεχίσει το κρεσέντο της.

Στο Campionato, η Κιέβο έχει καλή παράδοση στο «Ολίμπικο», παίρνει πολύ συχνά αποτέλεσμα και είναι εξαιρετική στην κόντρα ενώ η Λάτσιο, που και απουσίες έχει και έχει κερδίσει εκεί κοντά τρεις μήνες, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Σε θελκτική τιμή το αμφίτερμα.

Από Premier, το Αρσεναλ - Τσέλσι απλώς το αγνοώ, το Εβερτον - Σουόνσι έχει τις προϋποθέσεις για αμφίτερμα (και διπλό μη σας πω, που δεν έχει γίνει ποτέ σε πρωτάθλημα). Η γηπεδούχος έχει πολλά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της, οι Ουαλοί με δίδυμο Κέρτις - Γκουιντολίν στον πάγκο δείχνουν στοιχεία βελτίωσης.

Κλείσιμο με Eredivisie, αγνόησα την Ουτρέχτη (μικρό το 1.80) και κράτησα το goal/goal σε Ντεν Χάαγκ - Καμπούρ. Οι... Καμπουραίοι άφησαν υποσχέσεις παρά την ήττα από τη Φίτεσε, η ομάδα της Χάγης ήταν φιλότιμη με τον Αγιαξ και γενικώς αμφότερες δημιουργούν ζευγάρι για να ξεκινήσει το ματς από 1-1 και έκτοτε, όπου πάει.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Κυριακής και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου