Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Γαλάζια ανανέωση στο Κιλκίς








Τον τελευταίο μήνα 3 μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες, η Καθημερινή, το Βήμα και η Αξία, σε ρεπορτάζ τους για την ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ για τις επόμενες εκλογές σημειώνουν πως στο Κιλκίς μια θέση θα έχει η Αναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων, Νατάσα Σωτηριάδου.
Τα στοιχεία για τα ρεπορτάζ αυτά διαρρέουν από τον κεντρικό μηχανισμό του κόμματος, κάτι που σημαίνει πως η κ. Σωτηριάδου έχει σίγουρα μια θέση στο ψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η εξαιρετικά ενεργή κιλκισιώτισσα δημοσιογράφος, δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται στο Κιλκίς και στα χωριά μας, ενώ στηρίζει δυναμικά την δράση του κόμματος στο νομό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και τα Παραπολιτικά το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί, τουλάχιστον 2 φορές, στο πρόσωπο της, τονίζοντας την δραστηριότητα της Γραμματείας της.


Πρόσφατα, η κ. Σωτηριάδου διοργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων θεμάτων, στην Θεσσαλονίκη, με τίτλο ''Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωής της γυναίκας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου