Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Κόντρα Άδωνι - Γεροβασίλη για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετική εικόνα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευση για το κτίριο της πλατείας Κουμουνδούρου όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είχε δηλωθεί για 16 χρόνια στην εφορία.

«Εσείς δεν ήσασταν του κινήματος δεν πληρώνω, αλλά του κινήματος δεν δηλώνω», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ πως έχει κάνει όλα όσα κατηγορούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους. 

«Αυτό σημαίνει ότι είστε και λίγο απατεώνες», είπε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του ακινήτου, προκαλώντας την αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη.

«Απατεώνας λέγεται αυτός που συνειδητά πήρε δάνεια που δεν μπορεί να τα εξοφλήσει, ούτε καν να τα ρυθμίσει», απάντησε και σχολιάζοντας τη φράση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες», είπε: «Εμείς παλεύουμε βγάλουμε χώρα από τα αδιέξοδα, οι εκλογές θα γίνουν το 2019 και θα δούμε τι θα πει ο λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου