Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αποστάσεις Λυκούδη από Ποτάμι

Φωτογραφία: SOOC

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ο βουλευτής της  Α' Αθήνας εξέφρασε τη διαφωνία του με την ανακοίνωση - απάντηση του Ποταμιού στην Κατερίνα Μάρκου.

Τοποθετήθηκε λέγοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι αντιμετώπιση πολιτικού χαρακτήρα και πρόσθεσε: «Εμένα και το περιεχόμενο και το ύφος της ανακοίνωσης - απάντησης στην κυρία Μάρκου δεν με βρίσκει σύμφωνο. Δεν χρειάζονται κριτικές του τύπου "ξέρουμε ποια είναι τα ελατήριά σου και τι ήθελες να κερδίσεις και ποιες είναι οι προθέσεις σου". Σε αυτό το επίπεδο εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω»

Πήρε αποστάσεις από το κόμμα τονίζοντας ότι το Ποτάμι είχε όλες τις προϋποθέσεις να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στη μεγάλη αναγεννητική προσπάθεια ανασυγκρότησης του δημοκρατικού μεταρρυθμιστικού κέντρου, και δεν το κατάφερε και με δικές του ευθύνες, αλλά και των άλλων.

Εύχομαι, πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης,  το Ποτάμι να ξεπεράσει τα προβλήματα γιατί παραμένει ένας ενδιαφέρον χώρος παρά τις δυσκολίες και τις υποχωρήσεις που έχει. Καταλήγοντας είπε ότι το κόμμα υστερεί στην πολιτική ταυτότητα και στην στρατηγική του και  κατά συνέπεια δημιουργεί αυτού του είδους τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου