Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

''Σαν τη γάτα με τον σκύλο'', κάθε Τρίτη λίγο μετά τις 17:00


Νέο (φρέσκο-φρέσκο...) ραδιοφωνικό προϊόν στο WebRadio του newn.gr, κάθε Τρίτη απόγευμα 5-7, με την Νικολοπούλου Αναστασία και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά.

Η Αναστασία είναι 26 ετών, Απόφοιτος Νομικης ΕΚΠΑ και Δικηγόρος Αθηνών, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο ΑΠΘ και... wanna be on top Αρθρογράφος πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, ιδεολογικά και ανθρωπιστικά. 

Ο Θωμάς είναι 27 ετών, Επικοινωνιολόγος με Πτυχίο πάνω στα Ψηφιακά Μέσα, την Επικοινωνία και την Δημοσιογραφια (Παν. Δυτικής Μακεδονίας), Μεταπτυχιακός Φοιτητής στις Διεθνείς, Ευρωπαϊκές Σπουδές και την Διπλωματία εκ του Πανεπιστημιου Μακεδονίας, Blogger και Αναλυτής ζητημάτων πολιτικών, βαλκανικών και μεσανατολικών. 

Σοσιαλδημοκράτισα η μια, φιλελεύθερος ο άλλος... ετοιμάζουν και μας σερβίρουν ένα καυτό δημοσιογραφικό κοκτέιλ, ένα πλούσιο σε υλικό κοινωνικό magazino με δυνατές δόσεις παρα-πολιτικού talk show. Μαζί τους σε σταθερή βάση ως σχολιαστής, ο φοιτητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ και Αρθρογράφος Μπάγιος Αντώνιος.

Στην εκπομπή αυτής της Τρίτης θα έχουν την τιμητική τους, ζωντανά ή μέσω τηλεφώνου, οι παρακάτω καλεσμένοι: 

Αναστασίου (Βάσια) Βασιλική, 28 ετών, Δικηγόρος και Δημοσιογράφος. Υποψ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης. Απόφοιτός του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου ''MSc in Media and Communications London School of Economics'' του Η.Β.. Απόφοιτος Νομικής Σχολής. Εργάζεται σε ομάδα Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας. Σε ότι αφορά την πολιτική ενασχόληση, Δημοτ. Σύμβουλος από ηλικία 19 ετών (μέχρι 28 ετών). Υποψ. Βουλευτής στην Ανατολική Αττική με το Κίνημα Αλλαγής (Εκλογές Ιούλιος 2019). Μέλος Κεντρ. Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Μιλένα Αμπράμοβιτς, 27 ετών, δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, μοντέλο, DJ, σερβικής καταγωγής και το πιο σπουδαίο από όλα... μανούλα σε λίγους μήνες! 

Παπαγεωργίου (Γιάννης) Ιωάννης, 29 ετών, Οικονομολόγος. Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών ΠαΜακ. Μάστερ πάνω στο Management από το Παν. του Sheffield. Professional Diploma digital marketing πάνω στα social media. Γενικός Διευθυντής σε εταιρία στον ιδιωτικό τομέα. Aναπλ. Πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Κεντρικής Μακεδονίας. Συντονιστής Μητρώου Στελεχών στην Α' Θεσσαλονίκης. Γεν. Διευθυντής του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης. Στέλεχος Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.

Δημήτρης Τζανιδάκης, 27 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2011 από το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2018 βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για μεταπτυχιακές σπουδές. Έχει ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό πάνω σε Business  Management & Marketing  στο πανεπιστήμιο Brookes της Οξφόρδης και φέτος πραγματοποιεί ένα δεύτερο πάνω σε European Politics στο UCL.

Οι παραπάνω ενεργοί, ανερχόμενοι στο είδος τους και ταλαντούχοι νεαροί θα σχολιάσουν ζητήματα επικαιρότητας και θα μιλήσουν για το σήμερα με βάση τα δικά τους δεδομένα και σκέψεις. 

Τρίτη απόγευμα λοιπόν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις! Συντονίσου στο Newn WebRadio και θα μας ακούσεις να ''μαλώνουμε'' σαν τη... γάτα με τον σκύλο! Beware...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου