Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

H Αντιπρόεδρος του World Trade Association of Greece Ιφιγένεια Βλαχογιάννηγια το «επιχειρείν», με αφορμή την έναρξη της χρονιάς

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Ifigenia Vlachogianni, στέκεται και εσωτερικός χώρος, πιθανό κείμενο που λέει "AMALIA HOTEL"

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο οργανισμός του World Trade Association of Greece. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 24 Ιανουαρίου 2020, από τις 19:00 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο Amalia, στο Σύνταγμα. 

Στην εκδήλωση επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος  Κόνσολας και ο εκπρόσωπος Τύπου  της   ΝέαςΔημοκρατίας, κ. Τάσος Γαιτάνης. Την εκδήλωση την συντόνιζε η πρόεδρος του WTAof Greece Zωή Σάκκουλα, η οποία καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και εξήγησε τι ακριβώς είναι το World Trade Association αναφέροντας το μνημόνιο συνεργασίας του οργανισμού με το αντίστοιχο της Utah. Στην   συνέχεια   το   λόγο   τον   έλαβε   η   Αντιπρόεδρος   του   οργανισμού,  Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, η οποία μίλησε για τους στόχους του οργανισμού και που αποσκοπεί η λειτουργία του, τονίζοντας τη σημασία της εξωστρέφειας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Το επιχειρείν σήμερα αποτελεί  κρίσιμο πυλώνα για την διαμόρφωση ενός βιώσιμου μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης, μέσα λοιπόν από την συνεργασία του Οργανισμού μας με πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις   καθώς   και   ιδιώτες   και   επιχειρηματίες   επιτυγχάνονται   πολλαπλοί στόχοι,   όπως   η   ενίσχυση   της   απασχόλησης,   τα   ανταγωνιστικά   πλεονεκτήματα στην οικονομία, η αύξηση των εξαγωγών και η αξιοποίηση της γνώσης.  Τόνισε ακόμη πως σήμερα διανύουμε μια πολύ καλή εποχή στην οποία μπορεί να τον ωθεί τόσο η επιχειρηματικότητα όσο και η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων». Μεταξύ άλλων προσκεκλημένοι ήταν φίλοι και μέλη του οργανισμού μας, ιδιώτες και επιχειρηματίες από ολόκληρη την Ελλάδα. 

Aκολούθησε   η   κοπή   της   βασιλόπιτας   σε   ένα   κλίμα   εορταστικό   μεταξύ   των υπεύθυνων του οργανισμού και των προσκεκλημένων. Δόθηκαν αναμνηστικά γούρια σε όλους τους καλεσμένους και ακολούθησαν συζητήσεις για τις ήδη υπάρχουσες καιτις μελλοντικές συνεργασίες. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην παρακάτω ιστοσελίδα:
www.wtaofgreece.gr

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται η Ifigenia Vlachogianni, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου