Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

H Δήμητρα Ακριτίδου στο NewnWebRadio και την εκπομπή ''Σαν τη γάτα με το σκύλο...''

Αποτέλεσμα εικόνας για ακριτιδου δημητρα

Μαζί μας την Τρίτη 25/02/2020 οι εκλεκτοί κ.κ.:

Δήμητρα Ακριτίδου. Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης/Δημοτ. Σύμβουλος. Διδακτορικό στην Κοινωνιολογία, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδευτικός - Καθηγήτρια. Εισηγήτρια στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, σε δομές- Δημόσιες και Ιδιωτικές- Αρχικής και Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων, Σύμβουλος επαγγελματικής κατάρτισης Ενηλίκων. Το 1985 αποφοίτησε από το τμήμα πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια το 1987 αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου και εγγράφηκε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει δραστηριοποιηθεί έντονα στον χώρο της δημοσιογραφίας, των κοινών και της πολιτικής. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ακριτιδου δημητρα

Ιωάννης Π. Χουντής. Πρόεδρος του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης - Σύμβουλος Πολιτικής Επικοινωνίας και Στρατηγικής

Image may contain: 1 person

Τζούλια Κόλλια. Η όμορφη νεαρά σπούδασε Χρηματοοικονομική και Τραπεζική για Στελέχη Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στα Οικονομικά, την κέρδισε όμως το μόντελινγκ, ο χώρος του του θεάματος και των ΜΜΕ. Το 2019 συμμετείχε στο My Style Rocks 2. Αυτό το διάστημα εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Είναι απόφοιτη Δημοσιογραφίας από το ANT1 MediaLab.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζουλια κολλια

''Σαν τη γάτα με το σκύλο...'' κάθε Τρίτη 5-7, με την Νικολοπούλου Αναστασία και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά, στο NewnWebRadio - Newn.gr





1 σχόλιο :

  1. If you're looking to lose kilograms then you absolutely need to try this totally brand new custom keto diet.

    To produce this keto diet, certified nutritionists, personal trainers, and top chefs have joined together to develop keto meal plans that are productive, suitable, economically-efficient, and enjoyable.

    Since their launch in early 2019, thousands of people have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a smart keto diet can give.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones given by the keto diet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή