Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Σχόλιο επικαιρότητας του Ευριβιάδη Ελευθεριάδη

Group Calls Greeks to Fly EU Flags In Support of Greece's European ...

Τι μας λέει η πολιτική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών:

1. υπάρχει υστέρηση εσόδων 35%, προφανώς και λόγω πανδημίας, η οποία θα ενισχυθεί καθώς προχωράμε προς την κύρια ύφεση και κρίση.

2. η κυβέρνηση, και όχι μόνος του ο Πέτσας, μοίρασε 20 μύρια συνολικά στα ΜΜΕ και ακόμη και σήμερα δεν αναφέρει, πως και με ποια κριτήρια τα μοίρασε. Παράλληλα προβαίνει σε δηλώσεις γενικές και ρομαντικές χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

3. Ο Μπακογιάννης, όντας ένας μικρός Πρίγκηπας, μετά τη συγκέντρωση κόσμου εν μέσω πανδημίας στην Ομόνοια, προχώρησε σε μία κίνηση που θα αφήσει εποχή. Πρόχειρα και χωρίς να προετοιμάσει κατάλληλα αποφάσισε, και αυτός με τη συναίνεση της κυβέρνησης, να διαλύσει το κέντρο της Αθήνας, σε μία εποχή που διαρκώς οι αρμόδιοι συστήνουν να μην υπάρχει έντονη συσσώρευση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

4. Παράλληλα τα ποσά που που ακούγονται για τη δράση του Μεγάλου Περπατητού είναι τρομερά μεγάλα και προκλητικά, την ώρα που όλοι οι εργαζόμενοι θα δουν μειώσεις, και οι ελεύθεροι επαγγελματίες για να πάρουν το επίδομα ειδικού σκοπού θα πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση στις πόρτες των επιχειρήσεων τους και να ευχαριστήσουν την Κυβέρνηση.

Αυτά τα λίγα, αλλά ελπίζω να ενημερωθήκατε για τη σέλφι της Μπαλατσινού με τη Μαρέβα στην Σαντορίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου