Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Η σλάβα ''Μελάνιγια'' αντιπαθεί την όμορφη Ιβάνκα διότι η ίδια δεν πρόλαβε να κάνει καριέρα μοντέλου στις ΗΠΑ!

Ivanka's legs are gorgeous : IvankaTrump

Μια πηγή πιθανής τριβής μεταξύ των 2 κυριών είναι ίσως ότι η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Τραμπ από τον προηγούμενο γάμο του πρόλαβε να κάνει διεθνή καριέρα. Τα βιβλία που κυκλοφορούν αυτό το διάστημα μα και το προηγούμενο αποκαλύπτει ότι η Ιβάνκα προσπάθησε σθεναρά να πείσει τον πατέρα της να μετονομάσει το «Γραφείο Πρώτης Κυρίας» σε «Γραφείο Πρώτης Οικογένειας», αλλά η Μελάνια άσκησε βέτο. 

«Η Ιβάνκα έχει χαρακτηρίσει τη Μελάνια “πορτρέτο”, λέει ότι η μητριά της μιλάει όσο και ένας πίνακας στον τοίχο. Και η Μελάνια ακούστηκε να αποκαλεί την Ιβάνκα “πριγκίπισσα” επειδή πιστεύει ότι ανήκει στην αριστοκρατία. Οι σχέσεις μητριάς – κόρης είναι δύσκολες σε κάθε περίπτωση, αλλά αυτές οι δύο γυναίκες δεν διαφέρουν τόσο πολύ ηλικιακά».

«Ήταν και οι δύο μοντέλα. Σε ηλικία 14 ετών, όταν η Ιβάνκα ξεκίνησε το modelling, έκανε αμέσως πρωτοσέλιδα και στα 16 της, ήταν στο εξώφυλλο ενός περιοδικού. Η σλοβένα Μελάνια (Μελάνιαγια) ήταν 27 ετών όταν έφτασε στην Αμερική, θεωρήθηκε ήδη μεγάλη, και κανείς δεν ήξερε ποια ήταν η... Μελάνιγια Κνάους. Η Μελάνια έπρεπε να εργαστεί πραγματικά σκληρά για να κάνει κανονική καριέρα στο modelling, όχι όμως και η Ιβάνκα. Είχαν μια αρκετά τεταμένη σχέση». 

Πολλοί Αμερικανοί αξιωματούχοι διαπιστώνουν ακόμη ότι η Ιβάνκα δεν είναι η μόνη που ασκεί πολιτική επιρροή στον πρόεδρο όσο λίγοι αξιωματούχοι. Η Μελάνια βοήθησε να πειστεί ο Τραμπ να επιλέξει τον Μάικ Πενς αντί τον Κρις Κρίστι ή τον Νιούτ Γκίνγκριτς, ως υποψήφιο αντιπρόεδρο: «Η Μελάνια διαβάζει πολύ. Είναι πολύ ενημερωμένη. Είναι αυτή που θα βάλει ένα πολιτικό άρθρο μπροστά του και θα πει: “κοίτα αυτό”». 

Το να είναι η πρώτη κυρία της αρέσει πολύ και ενδιαφέρεται για ακόμη μια τετραετία, κυρίως επειδή θα επέτρεπε στο μοναδικό παιδί του ζευγαριού, τον Μπάρον, να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο της Ουάσιγκτον. «Είναι φιλόδοξη. Ξέρει να επιβιώνει. Είναι μαχητική. Της αρέσει να κερδίζει», υποστηρίζει η Τζόρνταν. 

«Σίγουρα είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους -ήταν έξαλλη με τις απιστίες- αλλά αρκετά άτομα με τα οποία μίλησα είπαν ότι κατά την διάρκεια του impeachment, ήταν σαν να είχε οχυρωθεί σε μπούνκερ, ένιωθε ότι την κυνηγούσαν. Το επώνυμό της είναι Τραμπ. Θα είναι, λοιπόν, δικαίωση αν ο Τραμπ κερδίσει τον Νοέμβριο», λέει η βιογράφος της Μελάνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου