Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Από ''Barbie'' και ''Τσιτσιολίνα'' σε ''political fashion icon'': Η επικοινωνιακή και stylish Πρόοδος της Ivanka D. Trump


H κυρία Ιβάνκα Τραμπ έκανε μια ''δραματική αλλαγή'' στο look της ως (νυν, αλλά και πρώην) Πρώτη Κόρη της Αμερικής... Τέλος τα πολλά ντεκολτέ, τα βαθιά σκισίματα και οι μπούκλες εδώ και μερικά χρόνια. H Ιβάνκα Τραμπ δεν χρειαζόταν να εκλεγεί ο πατέρας της Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρος της Αμερικής για να γίνει διάσημη. Ήταν ήδη μια πολύ γνωστή επιχειρηματίας (2005-20017) η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο (1999-2014) αλλά ο πατέρας της την προόριζε για κληρονόμο της αυτοκρατορίας του αρχικά, ενώ στην πορεία την αναβάθμισε στο "δεξί" του χέρι στον Λευκό Οίκο (2017-2020).


Από το 2017, που έκανε τα πρώτα της βήματα στον Λευκό Οίκο, η Ιβάνκα άρχισε να αλλάζει σταδιακά, υιοθετώντας ένα νέο στιλ, που άρμοζε άλλωστε στη νέα θέση της και αφήνοντας πίσως της το barbie style που είχε μέχρι τότε. Και μέσα από τo νέο στιλ της, η Ιβάνκα προσπάθησε να αποκτήσει κύρος και να γίνει αποδεκτή από τους συνομιλητές της. Δείτε παρακάτω το style evolution της Ιβάνκα Τραμπ... Τέλος τα νεανικά μίνι, τα υπέροχα ντεκολτέ και τα σούπερ σεξυ σκισίματα!


Πριν μπει στον Λευκό Οίκο μαζί με τον πατέρα της, ως η εκλεκτή Πρώτη Κόρη, είχε μια αδυναμία στα μίνι, στα μεγάλα σκισίματα και τα αβυσσαλέα ντεκολτέ. Όλα αυτά άλλαξαν από το 2015-2016 και την προεκλογική πορεία και προσπαθεια του πατερα της. Αλλωστε έχει το κατάλληλο σώμα για τα υποστηρίξει, μην ξεχνάμε ότι υπήρξε μοντέλο και μετά από τρεις γέννες το κορμί της είναι αψεγάδιαστο (38 στα 39 αλλά δεν την κάνεις ούτε 30). 

































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου