Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Έφη Αχτσιόγλου: Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων τη Θεσσαλίας και θα πιέσουμε για άμεση στήριξη


Τις πληγείσες περοχές του Βόλου επισκέφθηκε η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία ανέβαλε την προγραμματισμένη επίσκεψή της στο Αγρίνιο, προκειμένου να βρεθεί στον τόπο που "χτυπήθηκε" σφοδρά από την κακοκαιρία "Daniel".


Η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνομίλησε με κατοίκους και τους μετέφερε τη στήριξη του κόμματος, ενώ είδε τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία και ενημερώθηκε για τις ανάγκες που υπάρχουν, καθώς και για τις παρεμβάσεις στήριξης και αποκατάστασης που πρέπει να γίνουν άμεσα.


Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων και θα πιέζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ως ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., για να υπάρξει άμεση και ουσιαστική στήριξή τους και αποκατάσταση των καταστροφών".


Σε δηλώσεις της, η Έφη Αχτσιόγλου είπε:


"Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, γιατί καταγγέλλουν ότι είναι αφημένοι στο έλεος του Θεού, χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς καμία κρατική υποστήριξη. Οι μανάδες δεν μπορούν να φροντίσουν τα παιδιά τους, δεν μπορούν να πλυθούν, δεν μπορούν να πλύνουν τα σκεύη τους για να μαγειρέψουν. Υπάρχει θέμα τροφοδοσίας στην περιοχή.


Η ευθύνη αποδίδεται από τους ίδιους τους κατοίκους στην Περιφέρεια, στον Δήμο, αλλά και στην πλήρη απουσία της Κεντρικής διοίκησης, τόσο σε ό,τι αφορά τα μέτρα πρόληψης, όσο και σε ό,τι αφορά την καταστολή του συμβάντος, αλλά και στη μέριμνα, αυτή τη στιγμή, μετά την καταστροφή που έχει συντελεστεί.


Είμαστε στο πλευρό τους και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για να μπορέσει να υπάρξει γρήγορη στήριξη και αποκατάσταση των ανθρώπων".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου