Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

The ReMARKables InterViews Vol. 316: Η Αφροδίτη Χρήστου, Permanent MakeUp Artist, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και το Off The Record News BlogSpot


The ReMARKables InterViews Vol. 316: 
Η Αφροδίτη Χρήστου, Permanent MakeUp Artist,
μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και το Off The Record News BlogSpot 

Ποια είναι τα επαγγελματικά, εργασιακά σου πλάνα αυτό τον καιρό; 

Και πες μας για σένα, το βιογραφικό σου! 


Στοχος είναι η μεγαλύτερη εξειδίκευση στον κλάδο μου, στον χώρο του ημιμονιμου και ιατρικού μακιγιάζ και αυτό θα το πετύχω με ακόμα περισσότερα σεμινάρια στο εξωτερικό κυρίως! Έχω τελειώσει και λογιστικά και σχέδιο μόδας! Το όνειρο μου ήταν να ασχοληθώ και με το σχέδιο μόδας αλλά με κέρδισε ο χώρος του ημιμονιμου μακιγιάζ! Επίσης αγαπώ πολύ την γυμναστική και κάνω διάφορα είδη σε καθημερινή βάση.


Τι σημαίνει για σένα η δουλειά σου και ο κλάδος σου; 

Πως νιώθεις; Τι σου κάνει καλά την καρδούλα σου; 


Η δουλειά μου με κάνει να νιώθω δημιουργική , νομίζω με εκφράζει απόλυτα!! Απλά την αγαπώ! Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κανείς τις γυναίκες ακόμα πιο όμορφες!


Νιώθεις ότι ο ρολος, η θέση, η τοποθέτηση, η ουσία, η εικόνα 

της Γυναίκας του 2023 είναι σε καλό επίπεδο; 


Αν και η δουλειά μου βασίζεται στην εικόνα και είναι πολύ όμορφο, για μένα, οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεγμένες, περιποιημένες και να ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση τους, δυστυχώς όμως ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα είναι η εικόνα και αυτό δεν είναι ωραίο! Γιατί όπως φροντίζουμε το έξω μας, πρέπει να φροντίζουμε και το μέσα μας!


Πως ήταν για σένα το Καλοκαίρι 2023

που μας αποχαιρέτησε πριν λίγες εβδομάδες; 


Το καλοκαίρι για μενα είχε κάποιες δυσκολίες, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, αλλα πάντα το καλοκαίρι μας γεμίζει ενέργεια και συγχρόνως μας ηρεμεί!! Το καλοκαίρι είναι μαγεία...


Πες μας μια αισιόδοξη, ανθρώπινη και φωτεινή σκέψη σου

με γνώμονα και άξονα τις Γιορτές (Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά) 2023;


Εύχομαι με τον καινούριο χρόνο να υπάρχει περισσότερη αγάπη στις καρδιές των ανθρώπων, λιγότερη ζήλια και κακιά και να λυθούν πολλες δυσκολίες στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων! Γιατί ζούμε σε μια εποχή, τρομερά δύσκολη, σε όλα τα επίπεδα της!









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου