Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Τόσο τους κόβει; Μάλλον ναι! Οι υποστηρικτές του Ντ. Τραμπ στρέφονται εναντίον της Ιβάνκα Τραμπ επειδή... έκανε παρέα με την Κιμ Καρντάσιαν!


Η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ ανέβασε μερικά στιγμιότυπα με τη διάσημη τηλεπερσόνα πριν μερικές μέρες... 


Η Ιβάνκα Τραμπ είδε τους υποστηρικτές του πατέρα της να στρέφονται εναντίον της, αφού δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της να διασκεδάζει με την Κιμ Καρντάσιαν, εν μέσω των αναφορών ότι ο πρώην πρόεδρος διαφώνησε με την κοσμική προσωπικότητα τις τελευταίες ημέρες του στον Λευκό Οίκο.


Η πρώην Πρώτη Κόρη και μέλος της διοίκησης του Τραμπ, μοιράστηκε φωτογραφίες από μια βραδινή έξοδο στο Λας Βέγκας, γιορτάζοντας τα εγκαίνια του νέου καζίνο της πόλης, το «Fontainebleau Las Vegas».


Πολλές άλλες διασημότητες βρέθηκαν στην εκδήλωση, όπως ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Τομ Μπρέιντι, ο Λένι Κράβιτς, ο Μπράιαν Κράνστον, ο Άαρον Πολ, ο Άλις Κούπερ, η Ντίτα Βον Τιζ και η αδελφή της Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, οι οποίοι μάλιστα απόλαυσαν μια ξεχωριστή συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεικ.


Η Ιβάνκα μοιράστηκε ένα βίντεο και μερικές φωτογραφίες της με την Καρντάσιαν που νευρίασαν τους υποστηρικτές του πατέρα της, καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί έκανε εξ’ αρχής παρέα μαζί της.


Τα μηνύματα της Ιβάνκα σύντομα κατακλύστηκαν από οργισμένους οπαδούς του πρώην προέδρου. Ένας έγραψε: «Ιβάνκα και Κιμ. Λυπάμαι που βλέπω κάποια σαν κι αυτήν μαζί σας. Μισεί τον πατέρα σας». Κάποιος άλλος είπε: «Γιατί κάνεις παρέα με την Κιμ; Ξέρεις ότι μισεί τον πατέρα σου και είναι υποστηρικτής της Κλίντον…».


Ένας τρίτος ρώτησε: «Παρατήρησα ότι η Κιμ δεν αναδημοσίευσε ούτε μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί σου. Πώς μπορείς να πλησιάζεις αυτούς τους ανθρώπους;». Ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Γιατί κάνεις παρέα μαζί της; Είναι η πρώτη που προωθεί όλα όσα δεν πάνε καλά σε αυτή τη χώρα. Χρησιμοποιεί τις επιρροές της για να υποστηρίξει τους ανθρώπους που θέλουν να μας γα***ουν».


Ένα άλλο άτομο σχολίασε: «Γιατί κάνεις παρέα με αυτό το φίδι;». Ένας άλλος επέκρινε την Ιβάνκα επίσης επειδή πήγε σε «βραδιά σχολείου», μια δικαιολογία που χρησιμοποίησε όταν προσπάθησε να αποφύγει να καταθέσει για τον πατέρα της στο δικαστήριο.


Έγραψαν: «Δεν ήταν βραδιά σχολείου; Υποτίθεται ότι έπρεπε να είσαι με τα παιδιά σου όταν χρειαζόσουν μια αξιοθρήνητη δικαιολογία για να μην καταθέσεις εναντίον του μπαμπά στο δικαστήριο, αλλά υποθέτω ότι είναι ωραίο να αφήνεις τα παιδιά σου και να πηγαίνεις στο Λας Βέγκας για ένα πάρτι της εβδομάδας!».


Μεγάλο μέρος της απέχθειας των υποστηρικτών του Τραμπ για την Καρντάσιαν προέρχεται από τις αναφορές ότι ο ίδιος ο Τραμπ στράφηκε εναντίον της τις τελευταίες ημέρες της προεδρίας του για το γεγονός ότι υποστήριξε τον Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2020.


Ο Τραμπ είχε συνεργαστεί με την Καρντάσιαν στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων στις φυλακές, αλλά όταν έμαθε ότι δεν τον ψήφισε στις εκλογές της γύρισε την πλάτη και μάλιστα της έκλεισε θυμωμένα το τηλέφωνο κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας.


Οι υποστηρικτές του Ντ. Τραμπ μάλλον τον ήπιαν... λιγακι... Κάτω τα χέρια από την ΘΕΑΡΑ Ιβάνκα ρε παιδιά...   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου