Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Με απόλυτη συμφωνία των συνδυασμών η εκλογή του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννη Χατζηαποστόλου και του Προεδρείου Δ.Σ. συνολικά


Ο δικηγόρος και πρ. αντιδήμαρχος κος. Γιάννης Χατζηαποστόλου εκλέχτηκε νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς μετά την σημερινή ψηφοφορία στην συνεδρίαση που συγκάλεσε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κος. Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης. Το αξιοσημείωτο όμως της σημερινής πρώτης συνεδρίασης ήταν η απόλυτη συμφωνία των τριών συνδυασμών και για τα τρία μέλη του προεδρείου, που εκλέχτηκαν με 35 ψήφους, το σύνολο δηλαδή όλων των δημοτικών συμβούλων!


Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχτηκε η ιατρός, κα. Χριστίνα Χρυσοχοΐδου από τον δημοτικό συνδυασμό “Νέο Κιλκίς” του κου. Θεόδωρου Βαφειάδη και Γραμματέας του Δ.Σ. ο αυτοκινητιστής κος. Βασίλης Κοκκινίδης από τον συνδυασμό “Λαϊκή Συσπείρωση” του κου. Κώστα Τσαουσίδη. Το κλίμα της σημερινής συνεδρίασης, ήταν από την αρχή συναινετικό και αυτό φάνηκε από τις ομιλίες που προηγήθηκαν. Η θητεία του νέου προεδρείου είναι για όλη την νεα αυτοδιοικητική περίοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου