Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Νεφέλη-Μαρία Χατζηιωαννίδου για το 1ο Συνέδριο Καινοτομίας & Συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας στην Κοζάνη με τίτλο «Καινοτομώ & Μένω στον Τόπο μου» στο Παν. Δυτ. Μακεδονίας


''Τον Ιανουάριο, σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης,  @stathis_konstantinidis μεταξύ άλλων, συζητήσαμε το θέμα της κοινωνικής οικονομίας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας και το πώς θα μπορούσε να βοηθήσει τη χώρα καθοριστικά σε διάφορους τομείς. Ενάμιση μήνα μετά, πραγματοποιήθηκε σήμερα το 1ο Συνέδριο Καινοτομίας & Συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας στην Κοζάνη με τίτλο «Καινοτομώ & Μένω στον Τόπο μου» στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Υπουργούς @stathis_konstantinidis και @sofia_zacharaki , στον ΓΓ @_pyrrus_ τον καθηγητή κ. Κώστα Τσανακτσίδη αλλά και σε όλους τους φορείς που παρευρέθηκαν από όλη την Ελλάδα για να συμβάλουν στη συζήτηση που ξεκίνησε σήμερα από τη Δυτική Μακεδονία. Ήταν μεγάλη μου τιμή που συμμετείχα στη διοργάνωση αλλά και στα πάνελ των συζητήσεων 🙏'' (Από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Βουλευτού Επικρατείας με την Ν.Δ.)







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου