Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Έλενα Δ. Ράπτη: Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της Υφυπουργού Τουρισμού και Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης στη Θεσσαλονίκη - Η ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Επίθεση στο γραφείο της κας. Ράπτη πραγματοποίησαν άγνωστοι. Σε ανάρτησή της την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες από τις μπογιές που πέταξαν οι άγνωστοι στην πόρτα του γραφείου της υφυπουργού Τουρισμού μαζί με τρικάκια που έγραφαν «Μπουρλότο και φωτιά σε όλα τα κελιά», «ούτε ποινική ούτε πολιτική, μπουρλότο και φωτιά σε κάθε φυλακή». «Αυτό που μόλις έκαναν στο γραφείο μου οι γνωστοί-άγνωστοι είναι αυτό που σκέφτονται. 


Εμείς συνεχίζουμε με τις ιδέες μας και τις πράξεις μας για μια καλύτερη καθημερινότητα όλων των πολιτών». Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο Ρουβίκωνας στην Αθήνας πέταξε μπογιές στο σπίτι της Λίνας Κλείτου με τη ΝΔ να βγάζει ανακοίνωση και να καταδικάζει τη στοχοποίηση πολιτικών και δημοσιογράφων. Οι φωτό που πόσταρε η κα. Ελενα Δ. Ράπτη, Υφυπουργού Τουρισμού και Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, από την επίθεση με μπογιές στο γραφείο της.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου